• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

20.05.2020

12:50

DOVODI DECU KOD SLOBE! JELENA vozi DŽIP, dok ON NEMA SVOJ AUTO! Par pokreće ZAJEDNIČKI BIZNIS! Komšije ispričale sve!

Estrada

DOVODI DECU KOD SLOBE! JELENA vozi DŽIP, dok ON NEMA SVOJ AUTO! Par pokreće ZAJEDNIČKI BIZNIS! Komšije ispričale sve!

Podeli vest

Isplivali detalji!

Jelena Đuričanin i Sloba Radanović baš uživaju u vezi. Sad su se, kako se navodi, toliko opustili da se i ljube pred komšijama i ne mare za znatiželjne poglede. Njeni mališani, prema rečima tog komšiluka, pevača obožavaju.

OVO GA PODSEĆA NA KIJU! Sloba Radanović objavio SNIMAK, sve puca od EMOCIJA! Jelena će IZGORETI OD LJUBOMORE, ovo su radili zajedno

Foto: printscreen RTV Pink

- Jelena je stalno kod Slobe u stanu, dolazi sa decom. Zaista je ljubazna i prijatna, deluje da se odlično slažu, ni tokom perioda izolacije se nisu razdvajali, često smo ih sretali zajedno, oboje se jave. Slobu Jelenina deca obožavaju, ona je brižna majka, a i on je sjajan prema njima. Izvede ih na igralište ispred zgrade pa tu nađu neku zanimaciju, igraju košarku ili neku igru. Njih četvoro deluju kao jedna mala porodica. Pričalo se i da će se pevač iseliti iz našeg kraja jer živi u jednosobnom stanu, a kada mu devojka sa dečicom dođe puno ih je, međutim za sada su i dalje tu. Uveseljavao nas je tokom izolacije, uveče oko 11 časova počne da peva, cela zgrada ga čuje, ali ima divan glas - tvrdi komšinica. 

(VIDEO) OVO IH JE ODALO! Nakon PRIČA da su RASKINULI Sloba i Jelena SNIMLJENI ZAJEDNO, evo gde su i šta rade!

Takođe, oni znaju da luks auto koji Radanović vozi zapravo nije u njegovom vlasništvu.

- Jelena uvek dolazi svojim džipom, dok Sloba ima taj BMW. Međutim, auto nije njegov! Prijatelj mu drži rentakar, i da li mu Radanović plaća ili ne, ko zna, ali od njega uzima te skupocene automobile koje vozi. Zapravo nisu u njegovom vlasništvu, samo su iznajmljeni - pričaju komšije.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako se dalje navodi, pevač je rešio da pored pevanja ima još neki izvor prihoda, te je rešio da otvori teretanu.

- Čula sam da sa prijateljem planira da otvori teretanu i da započne sopstveni biznis. Razmatrali su lokacije i trebalo je da bude Novi Beograd, ali od ovog kraja grada su odustali. Ovde i imamo odlične teretane, a koliko znam Radanoviću su za lokal trenutno u opticaju Bežanijska kosa i Zemun. Za sada trenira sa Jelenom ovde u kraju, ali čim otvori svoj objekat, sigurno da će tamo biti redovni. Oboje se trude da budu fizički aktivni, tako da im je to pun pogodak - ispričala je jedna komšinica.

SLOBA SE OGLASIO! Nakon priče da je RASKINUO i otpratio Jelenu sa Instagrama - evo šta je rekao o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU!

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lela

pre 3 godine

Jel ovome opet izlazi nova pesma, ili sad kreću nastupi pa da digne cenu, ili možda što otvara novi medij i tu teretanu, svaki dan izmisle neku novu priču da bi se o njima pisalo, a nikad to ne rade slučajno kao svi ostali...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija