• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/informer.rs

21.05.2020

23:43

VODITELJ TELEVIZIJE PINK ZAVRŠIO U BOLNICI, testiran na KORONU! Probudio se sa jakim bolom i temperaturom, HITNO PRIMLJEN! A onda je čuo ovu vest...

Estrada

VODITELJ TELEVIZIJE PINK ZAVRŠIO U BOLNICI, testiran na KORONU! Probudio se sa jakim bolom i temperaturom, HITNO PRIMLJEN! A onda je čuo ovu vest...

Podeli vest

Hitno primljen...

Ognjen Nestorović, autor i voditelj emisije "Premijera" pre dva dana, u utorak 19. maja, hitno je primljen u bolnicu.

On se probudio sa jakim bolom u grudima, povišenom temperaturom, nakon čega se odmah uputio kod lekara. Sada se nalazi na Infektivnoj klinici KC Srbije.

SKRHKAN OD BOLA! Poznati voditelj se oprostio od oca na neuobičajen način - TUŽAN DAN U DOMU NESTOROVIĆA (VIDEO)

- U ponedeljak sam se probudio sa jakim teskobama i jakom temperaturom. Išao sam u Dom zdravlja, ali su me vratili zbog toga što ljudi koji imaju temperaturu moraju u kovid bolnicu. Na kraju sam došao u infektivnu gde su mi snimili pluća. Zaključeno je da imam upalu pluća, hospitalizovali su me. Radili su mi test na kovid, sinoć je stigao i negativan sam. Svi parametri su dobri, krvna slika je dobra, najvažnije mi je da nemam to - kaže Ognjen.

- Najviše sam se uplašio i zabrinuo jer je krenula priča da imam kovid, a ja zaista jesam odgovoran, ponašao sam se odgovorno i vodio sam računa. Moram da pohvalim Klinički centar Srbije, posebno Infektivnu kliniku, sve zaposlene sestre, doktorku Lidiju koja me leči. Zaista su fenomenalni, sada se osećam divno, ali uz sve to mere predostrožnosti ovde jako su velike, vodi se računa o svakom detalju, ali bez obzira na sve oni su toliko ljubazni i na usluzi su mi bukvalno 24 časa - ističe Nestorović.

Foto: printscreen Instagram ognjen.nestorovic

- Još jednom apelujem na ljude da budu odgovorni, da nose masku, zaštitnu opremu, da vode računa, da bismo svi bili zdravi i bezbedni, da bi i naši zdravstveni radnici malo odahnuli - poručuje on za "Telegraf".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija