• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - A. S.

23.05.2020

11:00

MOJ DEKOLTE GORI, KAD SE SKINEM... Rada Manojlović ZAPREPASTILA ovim komentarom -  tvrdi da NIKADA NEĆE OTIĆI POD NOŽ!

Estrada

MOJ DEKOLTE GORI, KAD SE SKINEM... Rada Manojlović ZAPREPASTILA ovim komentarom - tvrdi da NIKADA NEĆE OTIĆI POD NOŽ!

Podeli vest

Rada je istakla da je njen dečko zadovoljan njenim izgledom i da neće vršiti estetske korekcije.

Rada Manojlović (34) kaže da obožava svoje male gru*i i da nikad neće ugraditi silikone! Folk zvezda ističe da njen devet godina mlađi dečko Haris Berković (25) na njoj najviše voli duge noge i da ga bujno poprsje ne zanima!
 

CECA SLAVI U RODNOM SELU! Po prvi put pokazala ARKANOVU BISTU I PORODIČNE FOTOGRAFIJE! Otvorila vrata svog doma... (FOTO)

- Haris mi nikad nije tražio da stavim silikone, čak je i protiv njih! Stalno mi govori da sam mu baš lepa i privlačna jer sam prirodna! Ne dopadaju mu se izoperisane žene - kaže jedna od najzgodnijih pevačica i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand


- I nema razloga da se buni, moj dekolte gori! Kad se skinem, sve je na svom mestu. Haris je zadovoljan, ne brinite - kaže Manojlovićeva. 

PONOSNA MAJKA! Zbog ovog VELJKOVOG GESTA Ceca će se oduševiti, ova fotografija govori SVE!

Ima samopouzdanja


Folkerka kaže da je već 13 godina koleginice nagovaraju da ode pod nož!

- Od početka karijere me pitaju kada ću da povećam gru*i i smanjim nos! Šta to meni toliko fali?! Kad bih to uradila, skrenula bih pažnju sa svojih nogu! - kaže Rada i dodaje:

- Da se operišem, bila bih baš savršena, a to nije fer prema ostalim devojkama. Ne manjka mi samopouzdanja, a kome se ne dopadam, ne mora da me gleda - kaže Rada. 

Foto: printscreen

Plaši se operacija


Pored toga što želi da ostane prirodna, pevačica ima i strah od operacija.


- Čula sam da su mnoge devojke posle povećanja gru*i ili guze dobile ozbiljne infekcije. Život im je bio ugrožen zbog izgleda, to mi je suludo! Razumem da nekome smetaju klempave uši ili veliki nos, ali zašto bi žene želele ogromne, veštačke gru*i?! Te žene treba da se zapitaju šta ih zaista čini nesrećnim, to sigurno nisu gru*i! - priča Rada, a na pitanje da li je jedina pevačica bez silikona na estradi odgovara:


- Nisam, naravno. Silikone u gru*ima nemaju ni Milica Pavlović ni Milica Todorović. I izgledaju savršeno! Obe su lepe, vrcave, zgodne... Male gru*i ne umanjuju ženstvenost i atraktivnost!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija