• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2020

07:30

ZBOG JEDNOG STIHA SE OPARILA! Marina Tucaković zaradila VIŠE OD 100.000 evra zbog ČETIRI REČI - PESMU ZNATE SVI!

Estrada

ZBOG JEDNOG STIHA SE OPARILA! Marina Tucaković zaradila VIŠE OD 100.000 evra zbog ČETIRI REČI - PESMU ZNATE SVI!

Podeli vest

Uvek je rado pevamo!

Marina Tucaković je autor brojnih hitova sa domaće estradne scene. Napisala je samo jedan stih za poznatu pesmu, a malo ko zna da je za to zaradila brdo para. Naime, reč je o pesmi "Zora je", koju izvodi Neda Ukraden, a za koju je Marina napisala samo jedan stih - "Suza je iz oka kanula".

PEVAČICA ANA SEVIĆ U DRUGOM STANJU! Njen dečko Danijel PRESREĆAN - Evo koji je mesec!

Foto: Novak Đurović

Kako je svojevremeno ispričala Neda, Marina Tucaković na pomenutom stihu zaradila je više od 100.000 evra.

"Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra" rekla je Neda jednom prilikom u emisiji "Glamur".

''HVALA PREDSEDNIČE!'' Stanija se pohvalila na Instagramu! Imala je POSEBAN POVOD! Obradovala se KAO MALO DETE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija