• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

29.05.2020

07:30

KEBA ZA INFORMER OTKRIVA KAKO SE NEGUJE: Mackam se žumancetom i pravim kreme od ruže! FOLKER PODELIO I RECEPT!

Estrada

KEBA ZA INFORMER OTKRIVA KAKO SE NEGUJE: Mackam se žumancetom i pravim kreme od ruže! FOLKER PODELIO I RECEPT!

Podeli vest

Ove godine punim 60, a lice mi je zategnuto kao da imam 15! Redovno idem na masaže i u saunu, ne mešam ugljene hidrate i proteine i između obroka pravim pauzu od 12 sati, kaže Dragan Kojić Keba

Dragan Kojić Keba (59) otkriva za Informer tajnu svog mladalačkog izgleda! Folker kaže da ima lice kao tinejdžer jer se svakodnevno macka žumancetom i kremom od ruže, koju sam pravi!

Keba tvrdi da svako može da izgleda dobro kao on pomoću namirnica koje većina ljudi ima u kuhinji.

Samo prirodno

Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku i da od voća pravite pilinge, maske i kreme za lice, a ne da bacate pare na skupe preparate

Blistava koža

- Najbolje je da se oslonite na prirodnu kozmetiku, a ne da bacate pare na skupe preparate. Za negu kože koristim ananas, bananu, kivi, badem, lešnik... Od ovog voća pravim odlične pilinge, a od ruža kvalitetne kreme za lice. Pošto imam suvu kožu, koristim jednu specijalnu masku! Pomešam žumance sa malo banane i usitnjenog badema, a zatim dodam jedan tajni sastojak. Ne bih da ga otkrivam! Posle toga lice mi je mekano i zategnuto kao da imam 15 godina - objašnjava Keba i dodaje:

DRAGAN KOJIĆ KEBA OTVORENO O PARAMA I ŠTEKU! A evo kada je poslednji put bio u PRODAVNICI

Foto: printscreen Instagram dragankojickeba

- Svakog dana idem u saunu, jer se u njoj najbolje pročiste pore. Koža odmah zablista i ne izgleda umorno. Pored toga, imam redovne masaže koje opuštaju duh i telo.

Ubrizgaću botoks

Keba kaže da do sada nije posećivao plastičnog hirurga, ali da planira to da uradi!
- Svi koji stavljaju botoks u lice treba da budu oprezni i da ne preteruju. Ja još ništa nisam radio na sebi, ali planiram. Ne želim unapred da pričam šta, videćete - kaže pevač i dodaje:
- Ne stidim se nijedne svoje bore, one pokazuju moj život. Ipak, to ne znači da ne želim sebe da ulepšam.

Osim što vodi računa o koži, folker se trudi i da sačuva vitku liniju.

- Ujutru brzo hodam pet kilometara, a zatim lagano trčim. Trening je važan. Pored toga što popravlja fizičko stanje, pozitivno utiče i na psihu. Da bi čovek lepo izgledao, mora da bude i zdrav - objašnjava Kojić, koji ima i poseban režim ishrane, pa jede samo dva puta dnevno:

- Po prirodi sam hedonista, volim život, muziku, ljude, pa i hranu. Najčešće doručkujem jaja i slaninicu. Nikako ne mešam ugljene hidrate i proteine i trudim se da mi razmak između obroka bude 12 sati! Smatram da je to veoma važno.

Muzika leči dušu

Keba naglašava da je za dobar izgled bitno i da čovek radi posao koji voli.

Foto: printscreen Instagram dragankojickeba

- Obožavam da sviram gitaru i pevam, jer muzika leči dušu. Tokom vanrednog stanja nastala je pesma "Kako muškarac pati", a komponovanje mi je olakšalo period u kom smo bili zaključani u kući. Čovek nikad ne sme da izgubi entuzijazam za svoj posao - završava priču Kojić.

Recept za Kebinu masku

* jedno žumance
* pola banane
* šaka usitnjenog badema
+ tajni sastojak koji Keba neće da otkrije


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija