• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2020

12:52

KARLEUŠA REŠILA DA SMIRI STRASTI! Šok na snimanju - bile su LJUTE SUPARNICE, a sada pale jedna drugoj u ZAGRLJAJ! (VIDEO)

Estrada

KARLEUŠA REŠILA DA SMIRI STRASTI! Šok na snimanju - bile su LJUTE SUPARNICE, a sada pale jedna drugoj u ZAGRLJAJ! (VIDEO)

Podeli vest

Niko nije mogao da očekuje ovo!

Jelena Karleuša poznata je po dugačkom jeziku, zbog kog je sa pola estrade u lošim odnosima.

Ipak, sa jednom je uspela da smiri "strasti", Mirom Škorić. Na jednom od snimanja "Zvezde Granda", njih dve su pričale o ovoj saradnji i priznale da su obe zadovoljne kako funkcionišu kao tim.

KARLEUŠU ĆE SKUPO KOŠTATI! Ceca otkrila šta se dešavalo u SUDNICI - Ovo stvarno NEMA SMISLA! Jelena je iznela NIZ UVREDA, sad se čeka odluka SUDIJE (VIDEO)

- Mira mi uvek preti da će otići kući, da neće više pričati sa mnom i da je ovaj put kraj - otkrila je Jelena na samom početku i dodala...

Foto: youtube printscreen/grand news

- Naravno da se šalim. Nije nimalo lako, to je tačno, ali moram da kažem i da Ivana i Mira daju sve od sebe, mada iskreno Mira daje 300% sebe, a ja dođem kao šlag na tortu, da vidim šta su one mukotrpno radile - rekla je Jelena.

ONA ĆE GLUMITI CECU U FILMU! Pevačica bi VELIKU ULOGU poverila samo NJOJ - liči na Ražnatovićku iz mladosti! Anastasija i Veljko se SLOŽILI

- Ma kakvi, nije baš tako - priznala je Mira, koja je na Jelenin poziv, pred kameru stala bez šminke. Šta su sve pričale, poslušajte u videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija