• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

12.06.2020

07:35

CECA I VELJKO SE IZOLOVALI NA SPRATU! Pevačica i kik-bokser ne žele nikog da ZARAZE KORONAVIRUSOM! Hranu im ostavljaju ispred vrata!

Estrada

CECA I VELJKO SE IZOLOVALI NA SPRATU! Pevačica i kik-bokser ne žele nikog da ZARAZE KORONAVIRUSOM! Hranu im ostavljaju ispred vrata!

Podeli vest

Ražnatovići rešili da naredne dve nedelje žive u odvojenom delu kuće.

Ceca i Veljko Ražnatović izolovali su se na spratu porodične vile na Dedinju čim su saznali da su zaraženi koronom. Pevačica i njen sin nemaju kontakt sa ostalim ukućanima, koji su negativni na virus, a posluga im ostavlja hranu ispred vrata!

CECINA PRVA LJUBAV! Pevačica je pre Arkana LUDO VOLELA NJEGA, bio je fudbaler, evo kako izgleda! SAD JE JOŠ VEĆI ŠMEKER!


- Svi ljudi koji rade u Cecinoj kući testirani su na koronu i negativni su. Oni nose maske i rukavice, a Ceci i Veljku ostavljaju hranu i sve što im je potrebno ispred vrata. Njih dvoje su rešili da budu u strogoj izolaciji, pa ne izlaze čak ni u dvorište. Sami su na spratu, imaju odvojene sobe i svoje kupatilo - započinje priču dobro obavešten izvor blizak porodici Ražnatović, i nastavlja:

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Pošto nemaju fizički kontakt sa ostalim ukućanima, pre svega sa Cecinom sestrom Lidijom i njenom decom, sa njima se čuju preko video-poziva. Ne žele da rizikuju da se i oni zaraze.

U ponedeljak novi test


Kako saznajemo, pevačica i njen sin nisu dobili nikakvu terapiju.

- Ne piju lekove jer nemaju nikakve tegobe. Doktor im je samo preporučio izolaciju. Naredni test trebalo bi da imaju u ponedeljak - priča izvor.

Najvećoj folk zvezdi ne smeta što mora da bude zatvorena u kući, ali to nije slučaj sa kik-bokserom, koji je navikao da bude u pokretu.

Foto: informer.rs

- Ceca je navikla da ne izlazi, najviše voli da bude u svojoj vili. Po ceo dan gleda filmove i serije. Ovih dana je oduševljena španskom serijom "La casa de papel" (Kuća od papira). S druge strane, Veljku je teško palo što dve nedelje neće viđati sina Željka, ne može da dočeka da ga opet drži u naručju. On se navikao na život u Titelu, po ceo dan je bio napolju, pa izolaciju malo teže podnosi - priča naš sagovornik.

(VIDEO) EVO KAKO ANA SEVIĆ IZGLEDA U TREĆEM MESECU TRUDNOĆE! Pevačica ne skida OSMEH sa lica

Neka čeka žurka

Pevačica je morala da odloži proslavu svog 47. rođendana, koju je planirala da organizuje u nedelju.

- Ceca nije htela da pravi veliku žurku, već je želela da u svojoj kući okupi porodicu i najbliže prijatelje. Kada je saznala da je pozitivna na virus, obavestila je najbliže da će rođendan obeležiti kad ozdravi - završava priču izvor Informera.

Foto: Marija Stefanović


Oboleli bez simptoma moraju u kućnu izolaciju na 14 dana

Epidemiolog Darija Kisić Tepavčević kaže da svi pacijenti koji nemaju simptome koronavirusa u kućnoj izolaciji moraju da provedu 14 dana:


- Ukoliko osoba inficirana koronavirusom nema simptome, ali ima neko hronično oboljenje, lekar individualno procenjuje da li će osoba ići u kućnu ili bolničku izolaciju. Virus mora da se umnoži u dovoljnoj količini da bi se mogao otkriti i zbog toga od sumnjivog kontakta do testiranja PSR tehnikom mora da prođe minimum tri-pet dana. Svi asimptomatski pacijenti nakon isteka 14 dana kućne izolacije upućuju se u Dom zdravlja na ponovno testiranje. Za ovu grupu osoba potreban je nalaz jednog negativnog PSR testa da bi se smatrali izlečenim.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija