• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

21.06.2020

14:04

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA! Simon de Karić OPČINJEN Milicom Pavlović - POZVAO JE KOD SEBE! Pevačica se oglasila ČIM JE ČULA GLASINE!

Estrada

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA! Simon de Karić OPČINJEN Milicom Pavlović - POZVAO JE KOD SEBE! Pevačica se oglasila ČIM JE ČULA GLASINE!

Podeli vest

Pogrešno protumačeno!

Simonu de Kariću zapala je za oko atraktivna pevačica Milica Pavlović. On je otvorio restoran, a prva na spisku gostiju koju je Karić pozvao, bila je upravo zgodna pevačica.

BILA JE ODMAH PORED MIRKE! Oglasila se Milica Pavlović o KORONAVIRUSU - Svesna sam situacije... Evo kako se pevačica OSEĆA!

Foto: Informer

Po gradskim kuloarima je odmah počelo da se šuška kako se Simon udvara Milici i da je na javnoj sceni nova ljubav na pomolu. Ali, Pavlovićeva je demantovala glasine i objasnila da su oni samo prijatelji.

BIVŠA ZADRUGARKA STIŽE U ŠIMANOVCE! Veliki šef KRIJE NJIHOV ulazak - To nije jedino IZNENAĐENJE! Gledaoci će biti PRIKOVANI UZ MALE EKRANE!

Foto: Facebook


- Simon je fin i kulturan čovek, poznajemo se preko zajedničkih prijatelja i imamo lep odnos. On drži veoma popularan lokal u gradu i pozvao me je na žurku, ali ja nikako da odem, jer se uvek mimoiđemo. Otići ću kod njega prvom prilikom, jer su moji prijatelji bili i rekli mi da je provod odličan - kaže Milica.

NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo šta se krije iza PRIJATELJSTVA Milice Pavlović i Ane Bekute!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija