• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

12:36

NAPUSTILA STUDIO! Žestoka svađa u ZVEZDAMA GRANDA! Šerifovićka sasula Bekuti - Ti si foliraš, PODMUKLA SI! SRAM TE BILO - nije joj ostala DUŽNA!

Estrada

NAPUSTILA STUDIO! Žestoka svađa u ZVEZDAMA GRANDA! Šerifovićka sasula Bekuti - Ti si foliraš, PODMUKLA SI! SRAM TE BILO - nije joj ostala DUŽNA!

Podeli vest

Orio se studio od njih

U novoj epizodi "Zvezde Granda" došlo je do svađe između članica žirija Ane Bekute i Marije Šerifović.

One su imale nesuglasice oko takmičarki Sanje Kostić i Dijane Čobić.

UHAPŠENA SRPSKA STARLETA! Bivša rijaliti učesnica završila IZA REŠETAKA - novi SKANDAL! Upali u stan i zaplenili OVO!

- Sanja, prva pesma nije takmičarska i nije mi se dopala tvoja boja glasa, bolja je bila druga. Dijana, imaš 16 godina i tek treba da učiš i treba ti malo vremena. Jako pevanje moraš svesti na neku razumnu meru jer si opteretila moje uši - rekla je Ana.

Foto: youtube printscreen/Zvezde Granda

Ipak, Šerifovićeva je rekla da ona smatra da je pevanje bilo dobro i da devojke zaslužuju prolaz, nakon čega se umešala Bekuta.

- Zašto me prozivaš u komentaru, Marija? Sita sam više tebe i tvojih komentara - rekla je ona, a Marija joj je odbrusila:

KRŠNI MOMCI, JEDAN SE BAVI SPORTOM! Ovo su SINOVI Vanje Bulića - ženu je upoznao dok je IGRALA NA STOLU, danas imaju TROJE DECE! Dvojica su BLIZANCI (FOTO)

- Znaš šta je glavna fora, Ana, što se ti jedina foliraš! Mi se ovde šalimo i zabavljamo, a ti sve što se kaže shvataš lično, pa se u sledećem paru svetiš i radiš mimo svih pravila, jedina. To je baš podmuklo - odgovorila je Šerifovićeva koleginici žestoko.

- Sram te bilo, Marija, ne ide tako da pričaš sa mnom - besno je rekla Ana, koja je napustila studio kako bi se smirila, nakon čega se ipak vratila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija