• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2020

16:16

OTVORILA SE! Milica Pavlović PRVA STIGLA NA SLAVLJE - evo šta je donela malom Alekseju NA POKLON! A ispred hotela je SAČEKALO OVO! (VIDEO)

Estrada

OTVORILA SE! Milica Pavlović PRVA STIGLA NA SLAVLJE - evo šta je donela malom Alekseju NA POKLON! A ispred hotela je SAČEKALO OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Veliko slavlje na prvi rođendan!

Pevač Darko Lazić slavi rođendan i krštenje sina Alekseja u luskuznom hotelu u Rumi, a potrudio se da na ovaj dan sve bude savršeno.

ANA NIJE PUSTILA LORENU DA DOĐE NA SLAVLJE! Darko Lazić otkrio zašto ćerka danas nije SA NJIMA - Pitao sam da je pusti, ali... Žurka u Rumi upravo POČINJE (VIDEO)

Marina Gagić i Darko uložili su veliki trud, pa tako na ulazu u hotel vidimo plavo-zlatne balone, a čitav događaj snima i dron. Takođe, veliki vo se peče ispred hotela (sve detalje čitajte ovde).

Ispred hotela svim gostima mere temperaturu, kako bi proverili da li su svi zdravi.

Foto: informer.rs

Od poznatih prva je stigla Milica Pavlović koja je na poklon donela kovertu. Korone se ne plaši, a večeras će posle slavlja nastaviti žurku u Beogradu na splavu Port, gde ima zakazan nastup.

(VIDEO) DARKO LAZIĆ DANAS KRSTI SINA ALEKSEJA! Pevač u crkvu ZAKASNIO SAT I PO vremena, a evo i ZBOG ČEGA!

- Šta da im poželim, sve imaju u životu. Samo nek ih zdravlje služi. Samo neka se nastavi ovako - poželela im je pevačica, a na pitanje da li bi i ona volela da se ostvari u ulozi majke, rekla je kroz smeh:

- Želim, da, a kada, to već ne znam. Nećemo sada o tome - priznala je nasmejana Milica, a celu izjavu poslušajte u videu ispod.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija