• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

27.06.2020

13:52

PERUĆICA ČEKA REZULTATE TESTA NA KORONU! A evo šta se sada DEŠAVA

Estrada

PERUĆICA ČEKA REZULTATE TESTA NA KORONU! A evo šta se sada DEŠAVA

Podeli vest

Ljuba Perućica prethodne večeri otkrio je da je hospitalizovan na Bežaniji, a njegova supruga Katarina Kolozeus otkrila je sve detalje njegovog zdravstvenog stanja

 - Hvala Bogu bolje je, temperatura je mnogo manja. Bitno da je u bolnici i da ima dobru negu. Nije imao nikakve simptome koronavirusa niti upale pluća, odjednom mu je bilo vruće. Nadamo se da će ubrzo da se oporavi i da se vrati kući. Što se mene tiče, ja sam srećom okej i kod kuće sam. Pluća su mi za sada dobro, radila sam i sve analize krvi, tako da je dobro -  objasnila je ona. 

HITNO HOSPITALIZOVAN LJUBA PERUĆICA Pevač ima JAKU UPALU PLUĆA - Svi sumnjaju na KORONU! ''Molim vas, ne uznemiravajte me''

Podsetimo, Ljuba Perućica se nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi, a kako je naveo ima upalu oba plućna krila i čeka rezultate testa na koronavirus.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija