• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2020

21:10

POČIVAJ U MIRU! Duško Tošić se OPROSTIO od NJEGA - Bio je VRLO BITAN u njegovom životu! VELIKA TUGA!

Estrada

POČIVAJ U MIRU! Duško Tošić se OPROSTIO od NJEGA - Bio je VRLO BITAN u njegovom životu! VELIKA TUGA!

Podeli vest

Bili su prijatelji!

Nekadašnji selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Ilija Petković preminuo je ove subote posle duge borbe sa bolešću u 75. godini.

ZARAZILO SE POLA ESTRADE, ALI ĆUTE! Kija otkrila TAJNE PEVAČA, ovo će sve ostaviti u ŠOKU!

Foto: Tanjug

Pored mnogobrojih fudbalera koji su se od njega oprostili na društvenim mrežama, to je učinio i fudbaler Duško  Tošić, muž Jelene Karleuše. 

ISTA LEPA BRENA! Pevačicina SESTRIČINA previše LIČI NA NJU - Čak joj i GLAS ISTI! Stala je pored Bobe - JEDVA JE PREPOZNAJU!

On je objavio njihovu zajedničku fotografiju sa opisom: ''Počivaj u miru.''

Foto: Printscreen You Tube

Ilija Petković je uživao poverenje fudbalske Srbije, a do poslednjih dana obavljao je odgovorne funkcije kao što je uloga predsednika Fudbalskog saveza Beograda i člana pojedinih rukovodećih organa u Fudbalskom savezu Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija