• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2020

16:58

PUN K'O BROD! Baka Prase pokazao NOVI LUKSUZNI STAN VREDAN 2,5 MILIONA EVRA! Đakuzi, bazen, sauna - SAMO SKUPO, SAMO TO SE CENI! (FOTO)

Estrada

PUN K'O BROD! Baka Prase pokazao NOVI LUKSUZNI STAN VREDAN 2,5 MILIONA EVRA! Đakuzi, bazen, sauna - SAMO SKUPO, SAMO TO SE CENI! (FOTO)

Podeli vest

Ima se, može se.

Reper Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jedan je od najpopularnijih jutjubera u regionu i miljenik mlađe populacije. Reper odlično zarađuje, a sada je na svom Jutjub kanalu pokazao novi stan, luksuzni dupleks u koji se uselio, a kako je rekao, stan nije kupio već će ga iznajmljivati.

Foto: instagram/bakaprase

"IMALA SAM KOVID!" Sanja Stanković uživo u programu priznala da je preležala KORONU, pa otkrila u kakvim je odnosima sa Matorom!

Gledaocima je pokazivao čak i kako se pale svetla i gde se nalaze zvučnici, a "pohvalio se" i đakuzijem, bazenom, saunom. Tu je i lift, iz koga će jutjuber direktno iz garaže moći da ulazi u stan.

MUŠKARCI NA APARATIMA! Stanija u HALTERIMA mami momke OGROMNOM GU*OM - Grudi joj na IVICI ISPADANJA! (FOTO)

Prostor na dva nivoa, a Baka sam. Uprkos tome što je non-stop okružen prijateljima, influenser je shvatio da će se u tako velikom stanu sigurno osećati usamljeno, pa je rešio da nabavi kućnog ljubimca.

Odlučio se za onog sa kojim će moći da se mazi, razgovara i u svom maniru odabrao, ni više ni manje nego - ribicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija