• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2020

11:43

(FOTO) NEVEROVATNO! Ceca objavila fotku sa sestrom Lidijom iz MLAĐIH DANA, a svi su gledali SAMO OVO!

Estrada

(FOTO) NEVEROVATNO! Ceca objavila fotku sa sestrom Lidijom iz MLAĐIH DANA, a svi su gledali SAMO OVO!

Podeli vest

Ni danas nije ništa drugačije.

Mnogima je poznato da naša balkanska diva, Svetlana Ceca Ražnatović ima mlađu sestru Lidiju Ocokoljić sa kojom se odlično slaže, a Anastasija i Veljko obožavaju svoju tetku.  

(FOTO) RADIŠ LI NEŠTO PAMETNO U ŽIVOTU, OSIM ŠTO JEDEŠ I RAĐAŠ DECU SA SVAKIM?! Skandal - starija žena NAPALA Aleksandru Subotić

Ceca se prisetila mlađih dana, te je na društvenoj mreži objavila fotografiju sa sestrom Lidijom, na kojoj su potpuno identične. Osmeh, pogled, obrve, oči, apsolutno sve, jedino po čemu možete da ih razlikujete je boja kose. 

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

DARKO LAZIĆ ZATEKAO SUPRUGU SA DRUGIM MUŠKARCEM U KREVETU! Upadam...vidim POBACANE cipele, HALJINA, GAĆE - ŠOK!

Podsetimo, broj članova porodice Ražnatović se povećao. Naime, Ceca je prošle godine je oženila sina Veljka, a sada je dobila i unuka Željka, kojeg obožava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 3 godine

Divno za sve one koji prate lik i delo ove žene...ma, ajte molim vas

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija