• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2020

11:22

PREPOLOVILA SE! Sećate se Krstinje, ZVEZDE GRANDA koja je zbog kilaže ISPALA - sada je smršala 35 kila i SKINULA SE! Nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Estrada

PREPOLOVILA SE! Sećate se Krstinje, ZVEZDE GRANDA koja je zbog kilaže ISPALA - sada je smršala 35 kila i SKINULA SE! Nećete je PREPOZNATI! (FOTO)

Podeli vest

Njena kilaža bila je u centru pažnje popularnog takmičenja

Takmičarka "Zvezda Granda" Krstinja Todorović izazivala je veliku pažnju kada se pojavila na sceni granda, zbog svoje kilaže.

KARLEUŠA NAPUSTILA SRBIJU! Otišla na SKUPOCENO LETOVANJE - pozirala u BIKINIJU, MOKRA! Evo ko joj pravi DRUŠTVO (FOTO)

Mlada pevačica je svoju kilažu sada dovela u red i mnoge oduševila i iznenadila svojom transformacijom.

Foto: youtube/zvezde granda

Ona je pre dve godine iznela detalje o ispadanju iz pomenutog takmičenja.

PREPOLOVILA SE! Ovu glumicu svi znate kao BUCKU IZ HOLIVUDSKIH KOMEDIJA, sada je NEĆETE PREPOZNATI! Ima 18 kg MANJE i utegla se u HELANKE (FOTO)

- Kada dođete na neko takmičenje, morate biti spremni na sve, tako sam bila spremna i ja. Nisam se mnogo iznenadila, očekivala sam da ću ispasti. A glavni razlog je poznat svima, a to je moja kilaža - rekla je tada Krstinja.

Pevačica je smršala čak 35 kilograma što je oduševilo i njenu mentorku Mariju Šerifović, ali joj to nije bilo dovoljno da prođe dalje. Ipak, ona ne odustaje i dalje radi na sebi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija