• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2020

22:45

ANA NIKOLIĆ SE SKINULA U MINIĆ - SVI KOMENTARIŠU NJENE NOGE! " Nekada je bila top mačka, a sada..." ŠOK! (FOTO)

Estrada

ANA NIKOLIĆ SE SKINULA U MINIĆ - SVI KOMENTARIŠU NJENE NOGE! " Nekada je bila top mačka, a sada..." ŠOK! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica ponovo na meti ružnih komentara!

Pevačica Ana Nikolić rešila se viška kilograma i nikad lepša ponovo zakoračila na estradu, međutim, o njenoj novoj kilaži ne prestaje da se polemiše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 21. Јул 2020. у 10:42 PDT

Naime, pevačica redovno objavljuje fotografije na svoj Instagram profil, a kako jedni hvale njenu novu, vitku liniju, drugi je napadaju da je preterala i da je previše kilograma izgubila, a tako je bilo i sada.

ATIJAS PREKRŠIO ZAKON! Ovo NIKAKO NIJE SMEO DA URADI - isplivao DOKAZ! Umešano i DETE! Zbog ovoga ide na SUD SA BIVŠOM! (FOTO)

Ana je najnovijom fotografijom ponovo podigla buru, budući da njen izgled izaziva oprečne komentare. Pevačica se fotografisala u miniću koji je istakao njene noge, a mnogi smatraju da su one premršave.

"Šta žena uradi od sebe? Sačuvaj Bože. Ovo je mučno gledati", "Baš bezveze, šta se desilo sa ovom ženom, bila je nekada top mačka, a sada kao grana. I lice joj se izobličilo" - samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija