• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Lukić

28.07.2020

07:45

GOCA TRŽAN SNIMA KUĆNI RIJALITI! Emitovaće se od PONEDELJKA do SUBOTE, a na OVU stvar sa Rašom neće PRISTATI!

Estrada

GOCA TRŽAN SNIMA KUĆNI RIJALITI! Emitovaće se od PONEDELJKA do SUBOTE, a na OVU stvar sa Rašom neće PRISTATI!

Podeli vest

Progovorila o novom projektu!

Goca Tržan (46) snima kućni rijaliti za televiziju Željka Joksimovića! Pop zvezda pristala je da kamere televizije K1, koju je Joksimović pokrenuo pre mesec i po, 24 sata dnevno prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan) дана 15. Јул 2020. у 11:52 PDT

Goca za Informer kaže će se njen rijaliti zvati "Moj savršen brak" i da će se od septembra emitovati svakog dana od ponedeljka do subote. Pevačica će nedeljom voditi specijalnu emisiju, u kojoj će sa svojim gostima analizirati svađe sa mužem, kako se ponašaju u spavaćoj sobi, kako se snašla u kuhinji...

Nisam fabulozna

- Pristala sam da snimam svoj rijaliti, u kome ću se oprobati i kao voditelj. Mnogi misle da živim fabulozan život, ali pokazaću da sam zapravo samo jedna obična i normalna supruga i majka. Snimaćemo u mojoj kući, u teretani i na svim mestima koja posećujem u toku dana - priča Goca i dodaje da neće kopirati svetski slavnu starletu Kim Kardašijan, čija je cela porodica postala slavna zahvaljujući rijalitiju:

SKINULA SE KARLEUŠA - PREKO GRUDI SAMO VOĆE! Pevačica uživa na ODMORU - evo kako izgleda! (FOTO)

- Nećemo biti slični Kardašijanovima! Oni su multimilioneri, ne razmišljaju šta će da kuvaju i kako će da pospreme kuću. A ja nemam poslugu, radim sve kao prosečna domaćica. Ništa mi nije teško i sve umem da radim!

Ne odustaje od muzike

Pevačica tvrdi da u rijalitiju neće biti eksplicitnih scena:

- Neću pristati na to da snimaju se*s sa Rašom, ali će gledaoci moći da vide neke naše svađe iz spavaće sobe. Takođe, neće biti cenzura ni u mojim raspravama sa ćerkom, koja će, doduše, retko da se pojavljuje u rijalitiju. Kad sam u PMS-u, nas dve znamo da se baš pokačimo!

Goca priznaje da će joj tokom pandemije korone, kad nema nastupe, rijaliti popraviti finansijsku situaciju.

- Naravno da će mi projekat finansijski pomoći jer sada zbog korone nemam nastupe. Krpim kraj sa krajem, imam neke posliće sa strane - snimam videe za Jutjub, reklamiram kozmetiku i šminku... Ali neću odustati od muzike, imaću nastupe kad prođe pandemija korone. Biće para i od tezgi, sada samo treba da čuvamo zdravlje - završava priču Tržanka.

Učestvovala u "Survajveru" 2010.

Goca već ima iskustva u rijalitijima, pre deset godina učestvovala je u "Survajveru":

 

- Kad smo stigli na Filipine, dobili smo rančeve u kojima su bili tri kupaća kostima, dve majice kratkih rukava, dva šortsa i neke papuče za pesak. Za 32 dana smršala sam oko 12 kilograma. Svakodnevno smo jeli samo pirinač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

"GOCA TRŽAN SNIMA KUĆNI RIJALITI!". Znači, dotakla dno - čitaj dekintirana. Ako i ovo ne uspe, vidjaćemo je u Knez Mihajlovoj kako peva. Daj šta daš...

Ninao66

pre 3 godine

Reče Goca Tržan koja je do nedavno pljuvala po tom TV formatu, bivšem mužu koji učestvuju u jednom takvom, sve za novac, svoj život na izvolite.

zoran

pre 3 godine

Nenormalna Srbija definitivno...glume Kardašijane bolesnici.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija