• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

31.07.2020

09:50

HITNO STAVLJEN NA RESPIRATOR! Naš pevač pozitivan na KORONAVIRUS - od kašlja mu se LEDILA KRV, bila je BORBA ZA ŽIVOT!

Estrada

HITNO STAVLJEN NA RESPIRATOR! Naš pevač pozitivan na KORONAVIRUS - od kašlja mu se LEDILA KRV, bila je BORBA ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Izvođač našeg poznatog benda bio je baš u teškom stanju

Frontmen benda "Kao kao", Marko Simičić, zarazio se koronavirusom, zbog čega je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a koliko mu je bilo loše, svedoči činjenica da je čak 19 dana proveo u bolnici.

Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik, plašio se za sopstveni život, nakon skoro tri nedelje pakla, napustio je bolnicu i oporavlja se kod kuće.

- Temperaturu sam dobio početkom jula, a kako danima nije prolazila, testirao sam se na koronavirus. Kada su mi javili da sam pozitivan, pozvali su me u ambulantu, gde su utvrdili da su mi pluća čista. Ipak, dobio sam da pijem hemomicin i paracetamol i tada mi je rečeno da mirujem i da će sve proći - počinje priču Marko, čije se stanje ubrzo nakon testiranja pogoršalo.

Foto: tv pink printscreen

- Temperatura mi nije spadala, imunitet mi je bio sve slabiji, izgubio sam svu snagu i uopšte nisam mogao da dišem. Hitno sam spakovao torbu i otišao u KBC "Bežanijska kosa". Ušao sam i zamolio sestru da me hitno priključi na kiseonik jer mi je bilo loše i mislio sam da ću se ugušiti. Videli su da sam u ozbiljno teškom stanju, priključili me na kiseonik, ponovo mi snimili pluća i ispostavilo se da imam tešku upalu oba plućna krila - priča Simičić, koji je ubrzo smešten u bolnicu.

- U Beogradu nije bilo mesta, pa sam ležao u bolnici u Pančevu. Situacija sa plućima bila je toliko teška da su me priključili na kiseonik jer je saturacija bila 86. Ko se razume, zna koliko je to loše - priča Marko i otkriva da je bio u strahu za život.

- Plašio sam se da odem do toaleta da se ne bih ugušio na putu do kreveta. Hvatali su me napadi kašlja od kojih se ledi krv u venama. Borba s koronom mi je u svakom trenutku bila borba za život. Iako sam sportski tip, vodim zdrav život, ali uprkos svemu, u bolnici sam proveo 19 dana. Bilo mi je jako loše i smršao sam sedam kilograma - ispričao je Marko, koji se sada nalazi kod svoje kuće, gde se oporavlja od posledica virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija