• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superzena

06.08.2020

10:56

JEDNA STVAR BILA JE OKIDAČ ZA DOBIJANJE RAKA! Isidora Bjelica je ovako govorila - NISU KRIVE CIGARETE, NI ALKOHOL! A ne pomaže ni ZDRAVA HRANA...

Estrada

JEDNA STVAR BILA JE OKIDAČ ZA DOBIJANJE RAKA! Isidora Bjelica je ovako govorila - NISU KRIVE CIGARETE, NI ALKOHOL! A ne pomaže ni ZDRAVA HRANA...

Podeli vest

Isidora Bjelica je preminula juče u 52. godini života, a o svojoj borbi sa teškom bolešću javno je govorila.

Jednom prilikom čak su joj bili bolji rezultati, pa iako tada nije znala da će se bolest vraćati čak 4 puta, Isidora je rekla da smatra da je stres okidač za ovu bolest.

OD NJEGA JE NASLEDILA TALENAT! Ovo je OTAC ISIDORE BJELICE - zbog njega je odrastala na AERODROMIMA! Poznat je ŠIROM SVETA i ušao je u GINISOVU KNJIGU! Želeo je da mu se ćerka bavi OVOM PROFESIJOM (FOTO)

- Kancer je hronična bolest ja znam da meni borba tek sledi, da se bolest ne vrati. Moji lekari su vrištali kada smo saznali. Nema čarobnog leka, svaki kancer je drugačiji - kazala je 2016. godine, pa dodala...

- Ja sam bila na potpuno sirovoj hrani i moj kancer je progradirao a neki su se izlečili na taj način. "Low carbs (engl. hrana sa malo ugljenih hidrata)" je najbolja terapija. Ne hrane proteini i meso kancer, nego šećer. Aditivi, stres zagađenost, ja na ulici kada sretnem žene sa istim dijagnozama, ja se šalim, niko od nas nije pušio, nije pio, zdravo se hranio, ali imamo jednu zajedničku stvar - sve smo doživele velike tuge, stresove. Ako mene pitate šta je okidač, to je velika tuga, stres, razočarenje, a oko toga niko ne radi - govorila je Isidora u intervjuu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija