• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal

18.08.2020

18:49

ŠOK! ĐANI SLAO SNIMKE SORAJI?! Slađa sve SAZNALA - POLUDELA od BESA?! A POTEZ STARLETE... Kitila ga PARAMA! HAOS!

Estrada

ŠOK! ĐANI SLAO SNIMKE SORAJI?! Slađa sve SAZNALA - POLUDELA od BESA?! A POTEZ STARLETE... Kitila ga PARAMA! HAOS!

Podeli vest

Ovo je napravilo pravu pometnju.

Pevač Radiša Trajković Đani je pevao samo za drugaricu Soraju Vučelić i neko ga je sve vreme snimao. Dok je pevao, Đani je cele večeri pevao i pozdravljao Soraju jer mu je drugarica, a njoj su stizali snimci i ona ih je presrećna i oduševljena kačila na svoj Instagram profil.

OGLASILA SE IZ PRODUKCIJE, ŠOK! Sinoć su LOMILI SVE PO STUDIJU! Snimak CELOG SKANDALA i PORUKA - tiče se OSNOVNE KULTURE! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

EVO KAKO IZGLEDA JELOVNIK DARKA LAZIĆA! Pevač SMRŠAO 60 KILOGRAMA - TANAK KAO PRUT! Svi se ČUDE njegovom IZGLEDU, najteže mu je palo DA SE ODREKNE OVOGA!

Poznato da Soraja obožava Đanija, njegov glas i pesme, te ne propušta nijedan njegov nastup kada je u mogućnosti da ga poseti. Međutim, kada je Đanijeva žena Slađa videla na Sorajinom profilu storije u kojima je njen muž pozdravlja i peva za nju, samo što je srčka nije strefila.

Istina, zna Slađa da su Đani i Sara prijatelji i da se vole kao brat i sestra. Poznato je da je Soraja uvek bila široke ruke kada Đani peva i ostavljala mu hiljade evra bakšiša. Drugim rečima, zahvaljujući njoj i njenim imućnim prijateljima, Trajković je mnogo zaradio.

I sve je to Slađi poznato i jasno, ali ipak joj je zasmetalo to što se njen muž direktno obraća Soraji, pozdravlja je i šalje joj poljupce, a na sve to, Soraja sve javno objavljuje i hvali se.

- Nije Slađa od juče, zna ona kako funkcioniše estrada, ali joj nije svejedno - započinje navodno izvor za Skandal i dodaje: 

Foto: printscreen instagram/djanimusic

- Soraja je megariba, a ima i s*ksi i zgodne drugarice. Sve te drugarice gledaju njene storije, pa onda vide Đanija ovako ležernog i spontanog. Sve one će tražiti od Sare da ih upozna sa Đanijem. Nije Slađa tek tako pobesnela. Zna ona na šta žene padaju, a njen Đani baš ima takvu harizmu, tako da je žena sa pravom digla frku i rekla "Na šta ovo liči da te ovakva riba gratis reklamira?! Nemoj da se pravite ludi, znam ja sve i nisam sisala vesla - prepričava izvor i dodaje:

- Đani se samo nasmejao i bio je u fazonu "Ma daj, ženo da opet krenu tezge, j*beš ribe i klinke, ubi nas ova korona" i Slađa se složila da je čovek u pravu - završava izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija