• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

13:12

KARLEUŠI SEVNULO MEĐUNOŽJE! VLAŽNA - tek izašla iz bazena! Razmahala se, haljina se pomerila i OPA - VIDELO SE SVE! (FOTO)

Estrada

KARLEUŠI SEVNULO MEĐUNOŽJE! VLAŽNA - tek izašla iz bazena! Razmahala se, haljina se pomerila i OPA - VIDELO SE SVE! (FOTO)

Podeli vest

Hiiit

Pevačica Jelena Karleuša je pre dva dana proslavila 42. rođendan u svojoj vili na Dedinju.

Proslavi su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a među njima su Ana Bekuta, Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Mira Škorić i drugi.

ORALNO GA ZADOVOLJAVALA BARBIKA, on joj DRŽI GLAVU! Bahanalije sa KARLEUŠINOG ROĐENDANA - skakali u BAZEN, a kad vidite TORTU... ŠOK! Evo koga je sa estrade POZVALA (FOTO)

Za ovu priliku Karli je obuka belu usku haljinu sa dubokim šlicem. Jeca se prepustila ritmu muzike i zanjihala kukovima, ali nije ni slutila da će svojim pokretima previše razmahati haljinu i otkriti međunožje.

Ovaj prizor sigurno je ostavio bez daha sve prisutne, a Karleuša nije marila, već je đuskala i uživala, a u jednom trenutku se čak i tako obučena potopila u bazen nakon čega je tako mokra nastavila da se veseli.

BONUS VIDEO:

ISTORIJSKI DAN ZA ZLATIBOR I SRBIJU! Najduža gondola na svetu puštena u probni rad!

NAJVEĆA MISTERIJA PIRAMIDA JE - NJIHOV OBLIK! Evo šta sve može da se uradi ispod njihove kupole, nećete moći da poverujete!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija