• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

21:53

RAZGOLIĆENA ESTRADA! Ove pevačice OBOŽAVAJU TOPLES dok se SUNČAJU - Jednoj su PRIŠLI NA PLAŽI kad su je PREPOZNALI

Estrada

RAZGOLIĆENA ESTRADA! Ove pevačice OBOŽAVAJU TOPLES dok se SUNČAJU - Jednoj su PRIŠLI NA PLAŽI kad su je PREPOZNALI

Podeli vest

Nije im neprijatno!

Pevačice pate što zbog korone ovog leta ne mogu nesmetano da se sunčaju u toplesu! Goca Tržan, Milica Pavlović, Dara Bubamara, Milica Todorović, Jelena Karleuša, Teodora Džehverović, Ana Nikolić, Vesna Zmijanac i Ana Bekuta poručuju da jedva čekaju da osunčaju svoje gole grudi na nekoj dalekoj destinaciji, gde ih paparaci neće uhvatiti.

MILJANA POLIZALA SVE ŠTO JE PLJUVALA! Nakon pomirenja sa ZOLOM - oglasila se, OTPISALA je OVE LJUDE, Marija će POLUDETI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on Aug 16, 2020 at 7:41am PDT


Mlade muzičke zvezde Teodora Džehverović (23) i imenjakinje i vršnjakinje Milica Pavlović (29) i Milica Todorović (29) kažu da se osećaju slobodno kad plivaju gole i da se trude da to rade noću, kad ih niko ne gleda. Goca Tržan (46), s druge strane, to voli da radi i danju!

ODUZELA SE OD STRAHA! Čuo se PUCANJ - Luna uzela PIŠTOLJ u ruke, POČELA DA VRIŠTI, a Marko ŠOK! (FOTO+VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 2, 2020 at 11:42pm PDT

- Volim da sam slobodna na plaži! Skidam se isključivo kada odem sa mužem na odmor tamo gde nema Srba. Trebalo je da putujemo i ove godine, testirala sam se i na koronu, ali sve se zakomplikovalo kad su zatvorili granice. Zato sam odustala od odlaska na more. Bože moj, preživeću jednu godinu bez toplesa - rekla nam je Goca.

ISPLIVALA FOTKA STARA DVE DECENIJE! Iznenadićete se kako je Dragana Mirković tada IZGLEDALA - NEVEROVATNO! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jan 15, 2020 at 11:37pm PST

JK (42) skinula se u toples za kampanju organizacije za zaštitu životinja PETA, a Ana Nikolić (41) pozirala je kao mis mokre majice! Njihova drugarica Dara (44) kaže da najviše voli da se skine na jahti:

- Na jahti sam skinula gornji deo kupaćeg, to je vrh osećaj! Skinula sam se i kad sam bila na Maldivima, ali neka žena mi je prišla jer me je prepoznala. Odmah sam se obukla. U Crnoj Gori se nikad ne skidam jer su svuda paparaci. Ne mogu da idem na nudističku plažu jer sam javna ličnost.
Verovali ili ne, i uvek smerna Ana Bekuta (60) sunča se bez kupaćeg kostima!

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

- Volim toples, ali ne na mestima gde me znaju, već negde daleko, da mogu na miru da se skinem i sunčam. To je dobro najpre iz zdravstvenih razloga, ali i zato što se osećam slobodno dok plivam - ističe Ana.

JANJUŠU STIGLA OVA PORUKA DOK JE BIO U EMISIJI - ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Javno je pročitao svaku REČ, a evo kako je REAGOVAO! (VIDEO)


Za razliku od Ane, Vesna Zmijanac (63) je oduvek slobodnog duha.
- Steže me gornji deo kupaćeg kostima i ne da mi da dišem! Nemam ni razlog da ga nosim jer mi ovo što imam dobro stoji - rekla je Vesna, pokazujući bujne grudi, i dodala:
- Grudi su mi prirodne! Sunčam se u toplesu redovno.

Foto: printscreen instagram/anitalazic

Ona se prisetila i jedne neprijatne situacije sa Snežanom Savić (67):
- Jednom smo Snežana i ja letovale u Floridi i odlučile smo da se sunčamo bez gornjeg dela kupaćeg. Prišao nam je čuvar i rekao da moramo da odemo. Pitala sam Sneki da li može da zamisli da mu se ne sviđamo, a on je rekao: "Naprotiv. Što se mene tiče, ceo dan bih vas gledao, ali takav je zakon ovde".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija