• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

21.08.2020

23:40

TEODORA NA LETOVANJE POTROŠILA PREKO 10.000 EVRA?! Pevačica otišla na ODMOR, a evo ko joj sve pravi DRUŠTVO!

Estrada

TEODORA NA LETOVANJE POTROŠILA PREKO 10.000 EVRA?! Pevačica otišla na ODMOR, a evo ko joj sve pravi DRUŠTVO!

Podeli vest

Nije štedela!

Teodora Đehverović otputovala je na jednu od najskupljih destinacija u Egiptu, a povela je i svoje najbliže saradnike i prijatelje, a naravno i novog dečka Nina Čelebića.

Ona je kako prenose domaći mediji, za ovo nezaboravno putovanje iskeširala više od 10.000 evra.

OVO JE KARLEUŠINA ZAOVA! Duškova sestra KATARINA obožava JELENU - Liči na brata i voli da boravi u VILI NA DEDINJU! (FOTO)

- Budući da zbog posla uvek razočara svoje najbliže, Teodora izuzetno ceni svoje prijatelje koji su uz nju od početka njene karijere, pa je rešila da im se oduži i da ih obraduje nečim novim, a ovog puta se odlučila za letovanje. Rezervisala je hotel i uplatila novac, a potom ih obavestila o datumu polaska na more. Oni su bili u šoku zbog iznenađenja koje im je priredila - otkriva izvor i dodaje:

- Osim što je za njih platila hotel, Teodora ih svake noći izvodi po najskupljim klubovima i barovima. Kako se ne bi bunili što ona snosi sve troškove, ona im je objasnila da je to njen način da im se oduži za svu ljubav i podršku koju joj pružaju - priča izvor i dodaje:

- Nino se buni svaki put kada se ona uhvati za novčanik, ali ga ona brzo smiri, jer joj je ipak obećao da će se odužiti i odvesti je na pusto ostrvo za mesec-dva - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija