• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

24.08.2020

07:05

LEPA BRENA ODREŠILA KESU! Pevačica kupuje NOVU JAHTU OD ŠEST MILIONA EVRA, a evo šta će uraditi sa starom!

Estrada

LEPA BRENA ODREŠILA KESU! Pevačica kupuje NOVU JAHTU OD ŠEST MILIONA EVRA, a evo šta će uraditi sa starom!

Podeli vest

Cena će joj biti umanjena za 240.000E, koliko je već dala agenciji za rentiranje jahte

Lepa Brena je odlučila da kupi jahtu "Salorenco", kojom više od dva meseca krstari svetom. Pevačica će za ovaj brod, koji je dugačak 30 metara, platiti šest miliona evra, saznaje Informer.
Živojinovići su početkom juna, kada su došli u Monako, iznajmili ovo luksuzno plovilo od agencije "Kej-Kej", a sada su odlučili da ga prisvoje:

VEOMA SAM SE POTRESLA, NADLEŽNI ORGANI MORAJU HITNO DA REAGUJU! Aleksandra Prijović progovorila o NASILJU, spomenula i majku!

Odličan dogovor

- Lepa Brena hoće da proda svoju staru jahtu, koja je trenutno usidrena u Crnoj Gori. Mislim da za nju može da dobije oko 3.000.000 evra. Već ima neke zainteresovane kupce. Ona i Boba su dugo želeli da je zamene i sada su konačno našli idealan brod. Kada su pre dva meseca u Monaku iznajmili jahtu "Salorenco", rekli su zaposlenima u agenciji "Kej-Kej" da razmišljaju da pazare neko njihovo vozilo. Tada su sklopili odličan dogovor - kaže izvor Informera blizak porodici Živojinović.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Realizacija u septembru

On objašnjava kakvu su to ponudu Brena i Boba dobili u agenciji:

- Ponudili su im da iznajme jahtu za 240.000 evra, pa da im to bude kapara ukoliko se odluče za kupovinu. Tako da će prilikom kupovine agencija cenu od šest miliona evra umanjiti za iznos od 240.000 evra. Brena i Boba su oduševljeni jahtom. Imaju na njoj sve što im je potrebno. To je prava luksuzna kuća na vodi. Može primiti mnogo ljudi, što je Živojinovićima bitno. Oni vole da putuju sa svojim sinovima i njihovim partnerkama, a često na jahti ugoste i prijatelje koje imaju po celom svetu - objašnjava naš sagovornik.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa


Kako sada stvari stoje, Živojinovići će staru jahtu prodati do kraja septembra, kada će lepotica "Salorenco" i zvanično postati njihova. Do tada nastavljaju da troše novac po Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Kako je Informer već pisao, oni su za dva i po meseca spiskali pola miliona evra na odmor i uživanje.


Poznati par je trenutno usidren na Hvaru. Oni se u Hrvatskoj druže sa bliskim prijateljima, izlaze u najluksuznije restorane i piju najskuplja vina. Nastaviće da krstare, a svoje putovanje će završiti tamo gde su ga i otpočeli - u Monaku.

Sreli se sa Sašom Matićem

Živojinovići su u Hrvatskoj na Hvaru sreli pevača Sašu Matića. Oni su sa njim i nekim zajedničkim prijateljima izašli na ručak.

- Saša je, kao i uvek, bio najveseliji u društvu. Zbijao je šale, pričao viceve. Odlično su se proveli - kaže sagovornik Informera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 3 godine

Imaš pravo da trošiš svoj novac kako hoćeš, ali ne trebaš govoriti o tome, imaj poštovanja prema sirotinj od kojih se ti danas bahatiš, i svih ljudi od kojih si zaradila, i pokazuješ svoju moć novcem kada je mnogim ljudima teško

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija