• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs, Informer.rs

25.08.2020

16:28

Cecina KUMA je naša poznata GLUMICA! Nikada ne biste pogodili o kome je reč, KUMUJU VEĆ 15 GODINA! (FOTO)

Estrada

Cecina KUMA je naša poznata GLUMICA! Nikada ne biste pogodili o kome je reč, KUMUJU VEĆ 15 GODINA! (FOTO)

Podeli vest

Iz prijateljstava se rađaju i mnogo čvršće veze.

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović je ostvarila brojna prijateljstva među pripadnicima srpskog-džet seta, a iz prijateljstva se rađaju i kumstva. Ono što malo ko zna jeste da je Ceci kuma jedna poznata glumica.

MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA SVOJU LEPŠU POLOVINU! Pevačica ga OTKRILA - evo o kome je REČ! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

Ceca je, naime, kuma sa našom poznatom glumicom Ljubinkom Klarić već patnaestak godina, a osim toga, Ljubinkina rođena sestra bila je kuma Cecinoj rođenoj sestri Lidiji Ocokoljić na venčanju.

KLEČAO SI NA KOLENIMA I CUCLAO! Nakon što je Kristijan "NAGAZIO" Staniju, ona mu BRUTALNO UZVRATILA! Zbog ovih reči ima da se PUŠI! (FOTO)

Ljubinka je, inače, jednom prilikom za medije priznala da uživa u Cecinom društvu i da se trude da imaju češća okupljanja, a sve zavisi od toga koliko imaju obaveza. 

Foto: printscreen ceca.fanpage1




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija