• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

16:16

OSVOJILA LOTO PREMIJU, A NIJE IMALA POJMA! Slučajno je saznala - DONELA VELIKU ODLUKU kad je videla obaveštenje!

Estrada

OSVOJILA LOTO PREMIJU, A NIJE IMALA POJMA! Slučajno je saznala - DONELA VELIKU ODLUKU kad je videla obaveštenje!

Podeli vest

Morala je tri puta da pročita

Studentkinja Univerziteta Glenelg u Australiji nije ni sanjala da će joj jedno rutinsko otvaranje pošte u stanu doneti skoro 5 miliona dolara! Neimenovana devojka (tražila diskreciju zbog glavne premije) igrala je onlajn loto i to tokom predavanja, da ne vidi profesor.

NIKAD NISAM BILA RIBA! Seka Sablić ŠOKIRALA izjavom - KRALJICA JE KOMEDIJE, a oduvek je želela OVAKVE ULOGE!

Uveče se već nije ni sećala šta je radila, a onda je posle tri dana pala u nesvest. Ali bukvalno.

Foto: Shutterstock

“Nisam razmišljala o lotou, samo sam na kratko ušla na i-mejl i onda sam shvatila da sam osvojila loto premiju. Bila sam šokirana, a nisam mogla da odreagujem, jer sam bila na predavanju. Bilo mi je teško da se obuzdam, pošto sam htela da vrištim i skačem od sreće. Gledala sam na sat i čekala da se završi predavanje. Bio je to najuzbudljiviji trenutak u mom životu. Tri puta sam proveravala mejl da slučajno ne sanjam”, kaže studentkinja koja je želela da ostane anonimna, prenosi News.co.au.

FANOVI IZNENAĐENI! Kijanu Rivs je želeo da glumi baš ovog SUPERJUNAKA

Kako ističe, od dobitka želi da kupi majci kuću i automobil, ali namerava da i sebi kupi nekretninu.

Naglašava i da će sigurno studije privesti kraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija