• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2020

19:25

IZGUBILA BEBU, SKIDALA SE SA ALKOHOLA, a pamtimo je iz spota DINA MERLINA! Ivana danas BLISTA i izgleda MLADOLIKO!

Estrada

IZGUBILA BEBU, SKIDALA SE SA ALKOHOLA, a pamtimo je iz spota DINA MERLINA! Ivana danas BLISTA i izgleda MLADOLIKO!

Podeli vest

Imala je težak period u životu!

Hrvatska pevačica devedesetih Ivana Banfić dugo je bila među najpopularnijim muzičkim zvezdama u regionu, ali proteklih godina se ne pojavljuje često u medijima.

STIŽE URAGAN! Sa Pinka potvrdili - Kod Dušice VEČERAS STIŽU bivši rijaliti KUMOVI! Biće pakleno, tek se vratila sa MORA!

Lepotica čiji najveći hit "Godinama", duet s Dinom Merlinom i danas često zapevamo, posvetila se porodici, pa više nije zastupljena u javnosti kao ranije.

Ivana je iza sebe ostavila težak period — spontani pobačaj i razvod s bivšim menadžerom Robertom Magićem, a mediji su pisali i da se lečila od alkoholizma. Njen bivši suprug, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima, sve vreme je navodno bio uz nju i podržavao je.

KAKVA BOMBA! Ispred Pinka uslikana ONA - NOVA ZADRUGARKA će biti pravi MAMAC za muškarce! VRELE TETOVAŽE! (FOTO)

Pevačica je potom stupila u brak s producentom Krunom Ladišićem. Zbog pobačaja koji je doživela u prvoj trudnoći, drugu je provela strogo mirujući i potom donela je na svet sina Jana.

Danas Ivana izgleda jednako lepo kao te davne 2000, kada je pevala "Godinama".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija