• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

26.08.2020

21:18

Toliko je VOLELA OVU PEVAČICU da je DALA ĆERKI IME PO NJOJ! Otkriven skriveni DETALJ iz života DRAGANE MIRKOVIĆ!

Estrada

Toliko je VOLELA OVU PEVAČICU da je DALA ĆERKI IME PO NJOJ! Otkriven skriveni DETALJ iz života DRAGANE MIRKOVIĆ!

Podeli vest

Njih dve su se intenzivno družile.

Dragana Mirković ime svojoj ćerki Manueli dala je po pevačici čuvene grupe Tvins Manueli Đurović, koja je zajedno s bratom Nenadom Kostreševićem harala muzičkom scenom krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Njih dvoje su godinama bliski prijatelji s folk pevačicom i često se posećuju, a imali su priliku i da sarađuju i nastupaju zajedno.

ISPLIVALA FOTKA STARA DVE DECENIJE! Iznenadićete se kako je Dragana Mirković tada IZGLEDALA - NEVEROVATNO! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj. Kada je već bila u poodmakloj trudnoći, saopštila je lepe vesti pevačici Tvinsa, koja je bila iznenađena i počastvovana njenom odlukom.

ISPLIVALI DETALJI O DEČKU DARE BUBAMARE! Zovu ga TONI - Ima 23 godine i PUN JE KO BROD! Bio je i sa voditeljkom PINKA!

 Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa Tvins je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela - ispričala je pevačica grupe Tvins.

Foto: Printscreen You Tube

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.

KAKVA BOMBA! Ispred Pinka uslikana ONA - NOVA ZADRUGARKA će biti pravi MAMAC za muškarce! VRELE TETOVAŽE! (FOTO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija