• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

27.08.2020

07:45

NEĆETE VEROVATI KAKO ŽIVI LUKASOV SIN! Odlučio da se zaposli OVDE, jer ne želi više da traži pare od TATE! Otkrivamo i čime se bavi PEVAČEVA STARIJA ĆERKA!

Estrada

NEĆETE VEROVATI KAKO ŽIVI LUKASOV SIN! Odlučio da se zaposli OVDE, jer ne želi više da traži pare od TATE! Otkrivamo i čime se bavi PEVAČEVA STARIJA ĆERKA!

Podeli vest

Lazar Vuksanović bio je na razgovoru za posao u jednom taksi udruženju jer ne želi više da traži pare oca Ace Lukasa

Sin folk zvezde Ace Lukasa Lazar Vuksanović (25) hoće da bude taksista! Kako saznaje Informer, folkerov naslednik više ne želi da finansijski zavisi od oca, pa je u ponedeljak bio na razgovoru za posao u jednom taksi udruženju.

800 evra

mesečno može da zaradi Lazar kao taksista

- Lazar već neko vreme nije zaposlen i uveliko traži posao. On već ima iskustva kao šofer. Radio je kao vozač u "Grand produkciji" i kao lični šofer pevača Milana Mitrovića - započinje priču izvor blizak porodici Vuksanović.

Prepoznali su ga

Foto: TV Pink printscreen

Naš sagovornik ističe da je Lukas pre četiri godine svom prvencu kupio automobil.

- Lazar je želeo da postane menadžer, ali je još mlad da bi se bavio time. Zato mu je Aca kupio auto kako bi mu pomogao da zaradi neki dinar. Pošto mesecima nema posao, već uzima pare od tate, rešio je da postane taksista. Pozvao je taksi kompaniju i zakazao razgovor za posao. Nije rekao da je Lukasov sin, ali su oni odmah prepoznali da je reč o Lazaru jer neverovatno liči na oca. Nisu mu rekli odmah da je dobio posao, ali sam siguran da će ga zaposliti jer zamislite koliko je zanimljivo da vas po Beogradu vozi sin najpoznatijeg folkera na Balkanu - priča naš izvor.

Ćerka je šminkerka

Iako Aca može svojoj deci da obezbedi sve što požele, da im otvori firme ili ih zaposli na nekim visokim funkcijama, on hoće da se sami izbore za svoj dinar!

- Nikada nisam hteo da imaju protekcije u životu samo zbog toga što su moja deca. Učio sam ih da moraju da zasluže da bi nešto dobili. Naravno da sam uvek mogao da im omogućim da imaju sve, ali šta bih time dobio? Sa 30 godina ne bi ništa radili i živeli bi na mojoj grbači. Dao sam im smernice i uvek sam tu da im pomognem, ali ne i da im dam sve na tacni - ispričao je Lukas.

SLAVLJE U DOMU ACE LUKASA! Pevač podelio RADOSNE VESTI - danas je poseban dan za NJEGA! Čestitke stižu sa svih STRANA! (FOTO)

Tako se Lukasova najstarija ćerka Miljana zaposlila kao šminkerka, sin Andrej je uplovio u muzičke vode, a Lazar se i dalje traži.

- On voli da vozi, pa neka to i radi. Neka jednog dana avanzuje od vozača do menadžera, mlad je, život je pred njim - rekao je Lukas.

Želeo da mu sin bude fudbaler

 

Lukas je želeo da mu sin Lazar postane fudbaler.
- Sve je batalio, pa i to. Žao mi je, bio je talentovan fudbaler, ali je prekinuo. Svašta je u životu hteo, ali je od svega odustao - rekao je Aca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija