• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars

27.08.2020

10:56

BRENA POSTAJE BAKA! Viktor želi da postane TATA, Živojinović i njegova izabranica planiraju PRINOVU - ne kriju lepe vesti!

Estrada

BRENA POSTAJE BAKA! Viktor želi da postane TATA, Živojinović i njegova izabranica planiraju PRINOVU - ne kriju lepe vesti!

Podeli vest

Slavlje u domu Živojinovića!

Naslednik Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor Živojinović najavio je da sledeće godine planira da oženi svoju izabranicu Sandru Miljaković, a kako pišu domaći mediji njih dvoje imaju u planu i da uskoro zasnuju porodicu.

MENSUR STIGAO U RODNU CRNU GORU! Ajdarpašić mesecima nije video svoje, a evo šta je prvo uradio po dolasku! ŠOK! (FOTO)

Foto: printscreen instagram/sandramiljakovic

(VIDEO) SKANDAL I DRAMA NA DEDINJU! Miljana nije mogla da se kontroliše pa skočila i unela se Zoli u lice: ŠTO ME LAŽEŠ?

- Kako navodi pomenuti list, izvor blizak porodici Živojinović otkriva da su Viktor i Miljakovićeva zaljubljeni do ušiju, da se odlično slažu i da već planiraju zajedničku budućnost. Njih dvoje su razgovarali o tome da se presele i otpočnu samostalni život, što se vrlo brzo može i ostvariti jer Viktor odnedavno ima svoj biznis koji uspešno vodi. Takođe, tvrdi izvor, njih dvoje žele da počnu da rade i na bebi jer im je dete velika želja. Kako su već godinu dana zajedno, shvatili su da im je lepo, da dobro funkcionišu i ne žele da gube vreme.

Prema pisanju, Breninom sinu ta ideja se sve više dopada, posebno otkako se radio mali Aleksandar, naslednik Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. On je mnogo vezan za bratanca, a i dečak njega voli. Viktor je video i da Sandra ume s decom, što mu se takođe dopalo.

Viktor je nedavno na otvaranju svog restorana progovorio o svadbi sa lepom Sandrom.

- Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija s korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor tada i dodao da njegova porodica podržava njihovu ljubav:

Foto: printscreen instagram/viktorernest

- Sandra mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. Moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59