• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2020

13:23

BAKE U REDU DA ČUVAJU MALOG ŽELJKA! Bogdanina mama drži UNUKA u naručju, a ovaj DETALJ na portikli će vas IZNENADITI!

Estrada

BAKE U REDU DA ČUVAJU MALOG ŽELJKA! Bogdanina mama drži UNUKA u naručju, a ovaj DETALJ na portikli će vas IZNENADITI!

Podeli vest

Mezimac porodice Ražnatović i Rodić!

Bračni par Veljko i Bogana Ražnatović su pre tri meseca postali roditelji, a njihov naslednik Veljko je pravi mezimac porodice Ražnatović i Rodić. 

"BRAK SA ZLATOM JE BIO NIKAKAV, JA SAM JE STVORIO" Bio je oženjen kad je upoznao folkerku, a ona je tada IMALA 12 godina, a sad je pevač opleo po BIVŠOJ!

Foto: printscreen instagram/veljkoraznatovic

Svi je znate kao JANU, a zapravo joj je to samo NADIMAK! Evo kako glasi pevačicino PRAVO IME!

Ponosna baka Ceca Ražnatović uživa da provodi vreme sa svojim unukom, a ni Bogdanina mama Danijela Rodić ne zaostaje u posvećivanju pažnje najmlađem članu njihove porodice.

Veljko je zabeležio jedan intiman trenutak bake i unuka, dok je Danijela čuvala i ljuljala malog Željka, a on je živao u pažnji i ljubavi koju dobija. Svi su sigurno primetili detalj na portikli malog željka koji je mnoge oduševio. 

Foto: printscreen instagram/veljkoraznatovic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija