• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

31.08.2020

16:21

NOVI DEČKO DARE BUBAMARE JE MLAĐI NEGO ŠTO MISLITE! Završio PRIVATNU ŠKOLU, PLIVA U NOVCU, a evo kako je STEKAO BOGATSTVO!

Estrada

NOVI DEČKO DARE BUBAMARE JE MLAĐI NEGO ŠTO MISLITE! Završio PRIVATNU ŠKOLU, PLIVA U NOVCU, a evo kako je STEKAO BOGATSTVO!

Podeli vest

Opala.

Region bruji o novom dečku Dare Bubamare, izvesniom biznismenu Toniju. Svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi kada su on i pevačica podelili fotografije na svojim profilima što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji.

ŠOK! ANABELA NA PREGOVORIMA ZA "ZADRUGU 4"! Uhvaćena ispred zgrade Pinka! (FOTO)

ISPLIVAO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 4! Tu su RIJALITI VETERANI, a i potpuno NOVE LIČNOSTI! On ulazi da POBEDI, dok se pojedini NE PODNOSE!

Poznato je da je Toni bio i ljubav voditeljke Dušice Jakovljević. Iako se šuškalo u javnosti da ima 23 godine, istina je ipak drugačija i on ima svega 20 godina. Pohađao je privatnu školu koja nije bila nimalo jeftina, a ogromno bogatstvo uživa zahvaljujući svom ocu.

Naime, se saznaje od izvora bliskog sadašnjem dečku Dare Bubamare, njegov otac je ugledni biznismen koji drži restorane širom Italije. Samim tim se i Toni iz Šida, gde je živeo, preselio za Italiju kako bi mogao da pomaže ocu.

- Nikada se nije previše isticao novcem, iako ima ogromno bogatstvo. Tata mu posluje u Italiji i samim tim zarađuje odlično. U poslednje vreme vidim da se stalno hvali skupim stvarima, ali verovatno ga je društvo povuklo ili pevačice sa kojima se viđa. Pretpostavljam da mu imponuje da je u visokom društvu. Pre oko dve godine se preselio u Italiju i sve vreme pomaže ocu – kaže dobro upućen izvor. 

Ni Dara ni Toni još uvek zvanično nisu priznali vezu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija