• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.09.2020

11:15

"PALA JE U DUBOKU KOMU IZ KOJE SE NIJE PROBUDILA" Veliki hit Zdravka Čolića KRIJE NAJTRAGIČNIJU SUDBINU - DA SE NAJEŽIŠ!

Estrada

"PALA JE U DUBOKU KOMU IZ KOJE SE NIJE PROBUDILA" Veliki hit Zdravka Čolića KRIJE NAJTRAGIČNIJU SUDBINU - DA SE NAJEŽIŠ!

Podeli vest

Evo kome je posvećena pesma "Ona spava"

Pevač Zdravko Čolić veliki hit "Ona spava" posvetio je Milici Kostić, koja je preminula pre 44 godine nakon pada sa 11. sprata Rubinove kule u Kruševcu davne 1974. godine, jer je htela da se spasi od silovanja.

Milica je bila učenica srednje medicinske škole u Kruševcu i koju je krasilo poštenje i odgovornost, tada je na prevaru jedan nepoznati momak odveo do stana, kako bi ona navodno pozvala njegovu devojku. Taj mladić je bio jedan od petorice nasilnika koji je zajedno s njima želeo da izvrši grupno silovanje.

ANASTASIJA OBJAVILA VRELU FOTKU IZ KREVETA! Ražnatovićeva NAPUĆILA USNE, NAMIGNULA, a zbog ovog PRIZORA će vam ZASTATI DAH! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

JEDVA DOŠLA DO DAHA! Gledateljka URNISALA Ivanu Krunić, ONA ZAJECALA, a onda otkrila svoj odnos sa Čedom Čvorkom - ovaj DOKAZ govori sve! (VIDEO)

Momak je Milici saopštio koje su njegove namere i rekao joj da se skine, što je ona odbila i poručila mu da je pusti. Mladić je bio istrajan i pokušao da joj skine odeću, a Kostićeva je plakala i molila ga da je pusti iz sobe.

Jedan od nasilnika rekao je drugim da je ipak puste, uz sledeći njegov komentar:

- Nevina je, neću da je diram - rekao je momak.

Nažalost, Milicu nisu pustili. Devojka je na sve moguće načine pokušala da ih spreči da je siluju. Plakala je i molila ih je, ali nije vredelo. Budući da je htela da sačuva svoju čast, odlučila se za bekstvo. Kada je ostala sama u sobi, skočila je kroz prozor sa 11. sprata.

Bila je teško povređena, a odvedena je u bolnicu. Inspektor Dobrivoje Stefanović je popričao sa Milicom, koja je bila u teškom stanju.

Pitao sam je: "Gde si bila?"

Milica je odgovorila: "Bila sam u školi. Sa drugaricama..."Trebalo je da imaju nešto - kao pismeni. Zatim se opet probudila i rekla: "Išla sam sa nekim dečkom do jedanaestog sprata da pozovem njegovu devojku".

Ja sam je pitao: "A što si ti išla?"

Rekla je: "Taj dečko mi je rekao da ta devojka ima stroge roditelje i da je samo pozovem." Tada je opet zaspala. Par minuta kasnije Milica se probudila i rekla: "Bili smo na jedanaestom spratu". Rekla je da je, pošto je izašla, videla na liftu.

Pitao sam je: "Da li si sama skočila ili te je neko gurnuo?"

Rekla je: "Ja sam sama skočila kroz prozor."

Pitao sam: "Zašto?"

Rekla je: "Nisam više mogla da izdržim... Jedino sam na taj način mogla da sačuvam svoju čast."

Posle toga, Milica je pala u duboku komu, iz koje se, nažalost, nije probudila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nn

pre 3 godine

Tuzna prica, ne treba da se zaboravi. Niste dovrsili text. Ti koji su to uradili I danas su zivi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija