• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.09.2020

18:59

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BAKE PRASETA?! Jutjuber OPTUŽEN da je izvršio obljubu nad MALOLETNICOM?!

Estrada

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV BAKE PRASETA?! Jutjuber OPTUŽEN da je izvršio obljubu nad MALOLETNICOM?!

Podeli vest

Skandal!

MUP Srbije obavestio je zaštitnika građana Zorana Pašalića da je Uprava kriminalističke policije podnela krivičnu prijavu protiv jutjubera čiji su inicijali B.I, poznatog kao Baka prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloletnom osobom, saopšteno je iz kancelarije zaštitnika građana.

Foto: Printscreen You Tube

U saopštenju se navodi da su službenici Uprave kriminalističke policije izvršili odgovarajuće provere i utvrdili da su 7. i 8. jula primljene dve prijave građana putem elektronske pošte u kojima se ukazivalo na video-zapis na platformi Jutjub u kome B.I. objavljuje sadržaj komunikacije ostvaren putem društvene mreže "Instagram" sa maloletnim licima, kao i da je imao seksualne odnose sa jednom maloletnicom.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Voditelj NACIONALNOG DNEVNIKA dobio ULOGU u seriji - Ima veze sa KRIMINALOM, evo gde će glumiti!

Ove prijave građana su, zajedno sa arhiviranim spornim Jutjub snimkom, 8. jula dostavljene Posebnom odeljenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, naveo je MUP u odgovoru zaštitniku građana.

Foto: printscreen/tvpink

Zaštitnik građana podseća da je iz medija dobio informacije o navodnim nedozvoljenim polnim radnjama B.I. sa maloletnicom i njegovog priznanja u medijima da je izvršio navodnu obljubu sa detetom, kao i mizoginim govorom B.I. upućenim ženskim osobama.

- Povodom ponašanja pojedinih medijskih ličnosti koje je neodgovorno, zabrinjavajuće i krajnje uznemirujuće po građane Srbije, zahtevamo od nadležnih organa da preduzmu sve mere koje im stoje na raspolaganju kako bi se sprečilo relativizovanje ovakvih krivičnih dela prema deci - izjavio je ovim povodom zaštitnik građana Zoran Pašalić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija