• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

09:00

PROŠLA JE GODINA OD TRAGEDIJE! Grua ćemo VEČNO PAMTITI, a bio je na IVICI SMRTI i pre kobnog 9. septembra 2019!

Estrada

PROŠLA JE GODINA OD TRAGEDIJE! Grua ćemo VEČNO PAMTITI, a bio je na IVICI SMRTI i pre kobnog 9. septembra 2019!

Podeli vest

Večno će ga pamtiti!

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život 9. septembra 2019. godine. Sve se dogodilo u Zemunu tokom vožnje kajta. Inače, Gru je bio poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sprtova, a toga dana duvala je jaka košava, s kojom reper nije uspeo da se izbori.

(UZNEMIRUJUĆE) BALKANSKI PEVAČ POGINUO! Snimao UŽIVO, a onda je VOZ NALETEO NA NJEGA! JEZIV KRIK, poslednja REAKCIJA - nije bio SAM!

Foto: printscreen instagram

Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u "loop" (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Odmah je bio gotov - rekao je tada za medije očevidac.

MUČILA GA JE SAMO JEDNA STVAR! Rajko Dujmić ispraćen na VEČNI POČINAK! Udovica GRCALA U SUZAMA, a njegove poslednje reči će vas NAJEŽITI

Gru je voleo adrenalin, porodicu, pesmu, ali su ga nažalost tokom života pratile teške situacije. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

Foto: Printscreen You Tube/BAlkan info

 2012. godine imao je situaciju koja je mogla da ga košta života. Reč je o zimovanju na fancuskim Alpima, gde je otišao sa suprugom.

Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - ispričao je Gru u jednom intervjuu tada.

ŠABAN ŠAULIĆ BI DANAS NAPUNIO 69 GODINA! Reči njegove ćerke Ilde nateraće vas do SUZA! (FOTO)

Serija nesreća nikako se nije prekidala - pre nekoliko godina, Gru je izgubio prijatelja koji se otrovao u Egiptu. U pitanju je bio njegov najbolji drug, čija smrt mu je teško pala - mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu "Srce".

Igoru Andonovu, bratu nastradalog repera, nepoznata osoba zapalila je automobil BMW na Zvezdari. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI INTERVJU! Dr Branimir Nestorović otkriva kad je kraj epidemije koronavirusa!

(HIT VIDEO) DOKTOR NESTOROVIĆ RAZBIJA MITOVE O KORONAVIRUSU! Kako je najbezbednije voditi ljubav u ova vremena!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija