• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2020

23:21

POBEDNICA RIJALITIJA UŠLA U "Zadrugu"! Ukućanin nije mogao OD ŠOKA DA SE OPORAVI, ona krenula ODMAH OŠTRO! (VIDEO)

Estrada

POBEDNICA RIJALITIJA UŠLA U "Zadrugu"! Ukućanin nije mogao OD ŠOKA DA SE OPORAVI, ona krenula ODMAH OŠTRO! (VIDEO)

Podeli vest

Nova ukućanka je izazvala pravu pometnju.

U "Zadrugu 4" ove noći ulazi nova zadrugarka. U pitanju je rijaliti pobednica iz Zagreba Hana Rodić koja ulazi u Belu kuću, a već ima negativno mišljenje o Pauli Hubli, Jovani Tomić Matoroj i Vladimiru Tomoviću.

Novu zadrugarku je na vratima Bele kuće je dočekala Tara Simov, a onda se nova ukućanka polako upoznavala sa ostalim zadrugarima. Fran Pujas je bio iznenađen Haninim ulaskom, ali nije skidao osmeh sa lica kada je video. 

Hana se predstavila zadrugarima, pa odmah priznala novim cimerima ko joj se ne dopada i time ostavila sve u šoku.

- Blogerka sam, imaćemo vremena da se upoznamo! Pripremila sam se, jer sam vas gledala. Iz Zagreba znam Frana, Moniku i Paulu. Ivu sam nekoliko puta videla - rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija