• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

29.09.2020

08:20

DIGLA BIH ZGRADU U VAZDUH DA SAM NA LJUPKINOM MESTU! Milica Pavlović pružila podršku koleginici, pa priznala da nikad ne BI BILA DRUGA!

Estrada

DIGLA BIH ZGRADU U VAZDUH DA SAM NA LJUPKINOM MESTU! Milica Pavlović pružila podršku koleginici, pa priznala da nikad ne BI BILA DRUGA!

Podeli vest

Za mene je prevara izdaja, to je jedna od najgorih stvari koje čovek može da uradi - ističe Milica Pavlović

Milica Pavlović kaže da bi digla zgradu u vazduh da je dečko prevari, kao što je general Dragiša Simić prevario njenu koleginicu Ljupku Stević!

- Zgradu bih digla u vazduh. Sve bih slomila. Ko zna šta bi bilo. Letelo bi perje - priča pevačica.
Pavlovićeva dodaje da bi je tako nešto mnogo povredilo jer se ona maksimalno posveti dečku, pa očekuje da joj se to vrati:

Foto: Printscreen/Kurir Tv

- Ja se dajem do kostiju. Stvarno sam lojalna. Za mene je prevara izdaja, to je jedna od najgorih stvari koje čovek može da uradi - smatra Milica.

Pevačica se osvrnula i na to što je njena koleginica bila deset godina nečija ljubavnica. Pavlovićeva tvrdi da ona nikada ne bi mogla da bude sa oženjenim čovekom.

- Da ja budem druga? Bože! Tako nešto ne mogu ni da izgovorim, a kamoli da uradim - tvrdi Milica.

Foto: TV Pink printscreen

Ljupka je zbog toga što je udarila generala i uništila njegove automobile dobila dve prekršajne prijave i zabranu prilaska Simiću.

Testiram se, pa onda idem kod babe i dede

Milica često posećuje babu i dedu u Leskovcu, a zbog pandemije koronavirusa redovno se testira na kovid-19, kako ne bi zarazila svoje najmilije.


- Prvo odradim dva testa, pa odem kod njih. Što su stariji, sve češće odlazim tamo. Oni su na sigurnom jer žive na selu, zdravo se hrane, zato su i dogurali do 84. i 85. godine. Baka i deka su moja slaba tačka i podrška. Da nije bilo njih, ne bih ni ja bila ja. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija