• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

29.09.2020

14:26

OSVOJIO JE TREĆE MESTO U ZVEZDAMA GRANDA I BIO JE DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Povukao se iz JAVNOSTI, nastavio da PEVA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Estrada

OSVOJIO JE TREĆE MESTO U ZVEZDAMA GRANDA I BIO JE DEČKO MILICE TODOROVIĆ! Povukao se iz JAVNOSTI, nastavio da PEVA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Da li ga se sećate?

Verni pratioci muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" dobro se sećaju Nenada Jovanovića koji je svojevremeno zauzeo visoko treće mesto u ovom muzičkom nadmetanju.

Te godine je pobedu odnela Milica Todorović, a zanimljiv je podatak da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Nakon ove veze, Milica je javnosti predstavila u druge emotivne partnere (Radeta Kovačevića, Miloša Paunovića, Petra Strugara), dok je Nenad sigurnu luku pronašao pored izvesne Dragane sa kojom je stao na "ludi kamen".

Za razliku od Todorovićeve koja i dalje niže hitove i svrstava se među najpopularnije pevačice mlađe generacije, Nenad nije bio te sreće.

On se danas i dalje bavi muzikom, ali radi kao "radni pevač", kako to vole da kažu afirmisani muzičari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija