• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2020

18:00

ISPLIVAO BEZOBRAZAN SNIMAK! Raša naskače na GOCU dok ona UKLJUČUJE VEŠ MAŠINU! Ruka mu zalutala - SVI U ŠOKU! (FOTO)

Estrada

ISPLIVAO BEZOBRAZAN SNIMAK! Raša naskače na GOCU dok ona UKLJUČUJE VEŠ MAŠINU! Ruka mu zalutala - SVI U ŠOKU! (FOTO)

Podeli vest

Nestašne ruke!

Gledaoci jedne televizije odnedavno mogu da prate rijaliti šou pevačice Goce Tržan "Moj savršeni brak" koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

POKOPALA GA ZA SVA VREMENA! CECA I SAŠA VIDIĆ SU BILI PRIJATELJI 18 GODINA, a sada... Nakon prozivki, pevačica UZVRAĆA UDARAC, poješće ga SRAMOTA! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

 

U pojedinim scenama Gocin suprug Radomir Novaković "naskače" na pevačicu u kupatilu dok vadi veš iz mašine, a to isto čini i dok sređuje sobu.

''ČEKAM GA NA NIŠANU!'' Animir-dama KATICA došla ispred LUNINE ZGRADE - Marku i Đoganijevoj UGROŽEN ŽIVOT? (VIDEO)

Ona mu je tada poručila: - Sad ti ne bih dala ni hektar da imam - rekla je Goca. Sigurno smo da je sve ovo deo dobro iscenirane šale u seriji! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija