• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

15:50

DA ISPRATIMO GODINU KAKO DOLIKUJE! Zorica Brunclik zakazala novogodišnji koncert u SAVA CENTRU!

Estrada

DA ISPRATIMO GODINU KAKO DOLIKUJE! Zorica Brunclik zakazala novogodišnji koncert u SAVA CENTRU!

Podeli vest

Prva otkazala-prva zakazala

Najtiražnija pevačica u istoriji ex-yu diskografije Zorica Brunclik bila je prva koja je otkazala svoj koncert na početku pandemije koronavirusa, pa je bilo i logično da bude i prva koja će zakazati novi termin kada situacija počne da se normalizuje, što se i dogodilo ovih dana.

Svi obožavaoci hitova koje je tokom višedecenijske karijere izvela jedna od najvećih zvezda domaćeg folka moći će u njima da uživaju na muzičkom spektaklu koji je simbolično zakazan na izmaku godine koju bi celo čovečanstvo najradije da zaboravi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) on Oct 1, 2020 at 5:43am PDT

Tako će 29. decembra u Centru „Sava“ Zorica na koncertu pod nazivom „Ne dam ovo malo duše“ pevati ovu ali i pesme poput „Avlije“, „Kada bi me pitali“, „Košava“, „A tebe nema“ i mnoge druge hitove.

- Mnogo lošeg je iza nas, ali i dalje želim da verujem da su bolji dani pred nama, i zato vas pozivam da zajedno ispratimo ovu i dočekamo novu, nadam se bolju godinu 29. decembra u Centru „Sava“. Najbolji dokaz da se ova moja najveća želja i ostvaruje biće taj što će ovo biti „treća sreća“, pa nećemo morati da ponovo pomeramo termin. Ja ću svaki dan živeti sa tim uverenjem i moliti se za to da se tada u zdravlju vidimo i muzikom oteramo sve muke koje su nas snašle. Do tada, čuvajte mi se, molim vas. Voli vas Zorica - napisala je Brunclikova na društvenim mrežama i izazvala salvu oduševljenja među pratiocima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija