• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

14:00

KARLEUŠA ''RAZNELA'' TAKMIČARA  KOMENTARIMA! ''Ovo je sra*e, rušiš nam gledanost''! Umešla se VIKI da ga brani - NASTAO HAOS!

Estrada

KARLEUŠA ''RAZNELA'' TAKMIČARA KOMENTARIMA! ''Ovo je sra*e, rušiš nam gledanost''! Umešla se VIKI da ga brani - NASTAO HAOS!

Podeli vest

Žučna rasprava!

Jedan od kandidata u sinoćnoj emisiji "Zvezde Gradna" izazvao je veliku buru i prepirku u žiriju. Novica Bulatović iz Podgorice pevao je pesme Ljubomira Đurovića i Milančeta Radosavljevića, dobio četiri glasa i prošao u baraž, ali su se oko njegovog pevanja lomila koplja!

NIKO NE ZNA GDE SE NALAZI MIKI! Posle DISKVALIFIKACIJE se oglasio njegov OTAC MIRKO - Nije ni znao ŠTA JE NJEGOV SIN URADIO!

Foto: Printscreen You Tube

MORA DA IZAĐE IZ ZADRUGE! Ovo je čak iznad PRODUKCIJE - Dogodiće se kad ga KAMERE NE BUDU SNIMALE! Ovo je razlog!

Najoštrija u kritici bila je Jelena Karleuša.

- Ono kako si ti pevao večeras, kako si se ponašao, kako si izgledao, to, Novice, nikoga ne interesuje. Te pesme, taj fejk osmeh, taj stajling, taj seljački prizvuk... Novo vreme, novi klinci, nije fora više! Pusti Bosanca, pusti Viki, oni su iz neke druge priče! Ti si u šou programu koji gledaju milioni! Ne obaraj nam gledanost! Bilo je dosadno, energetski ravno! Uništavaš nam šou tim sr**em od pesama - vikala je Karleuša.

Foto: Printscreen You Tube

ROBIJA MU NE GINE! Rasti preti najmanje TRI GODINE ZATVORA, a OVAJ SCENARIO ga može spasiti ćelije!

Viki Miljković stala je odbranu kandidata i pesama, istakavši da je reč o klasicima narodne muzike koji će trajati zauvek, a nastup Novice Bulatovića pogledajte i poslušajte u videu od osmog minuta:




Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija