• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

06.10.2020

20:02

CECA JOJ JE PRAVI PRIJATELJ! Kada su joj svi OKRENULI LEĐA, ona je... Romana Panić odgovorila svim KOLEGAMA koji su je komentarisali!

Estrada

CECA JOJ JE PRAVI PRIJATELJ! Kada su joj svi OKRENULI LEĐA, ona je... Romana Panić odgovorila svim KOLEGAMA koji su je komentarisali!

Podeli vest

Pevačica nikome ne zamera.

Pevačica Romana Panić je danas održala konferenciju pod nazivom "Istina" gde je prvi put javno govorila o svemu što joj se dogodilo. Moderator je poznata voditeljka Dušica Jakovljević, koja je došla sa Panićevom.

Podsetimo, Panićeva je puštena iz zatvora u avgustu ove godine, a potom deportovana iz Brizbejna, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata.

Pevačica je osuđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta.

Foto: informer/marko đoković

Nakon izlaska iz zatvora smeštena je u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd. Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac - dvadeset i dve i po hiljade dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad, a sada je otvoreno pričala o svemu. 

- Održala sam svoje obećanje da ću vas ispoštovati kao prijatelj i čovek - otpočela je Romana konferenciju, pa dodala:

- Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. Zato smo izvukli član 107. zakona o informisanju i pravima - rekla je Panićeva na konferenciji.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Pevačica se zahvalila prijateljima i članovima porodice koji su ostali uz nju u teškom periodu, a posebno se zahvalila drugarici i koleginici Svetlani Ceci Ražnatović i ponovila njenu izjavu za medije.

- Nisam se čula sa Cecom, ali hvala joj što je dala jednu pravu izjavu, da niti bi me ispratila, niti otpratila jer sam ja njen prijatelj. Hvala svim kolegama koji su ostali neutralni, jer to znači da sam dobila njihovu podršku. A hvala i onima koji su me osudili, koji su bili začuđeni, oni su mi dali povod i snagu da nastavim dalje, a hvala onima koji su me podržali jer su mi dali ljubav koju sam prihvatila i uzdigla se - istakla je Panićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija