• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: INMagazin

09.10.2020

12:05

PEVAČICA ZATRUDNELA U PETOJ DECENIJI! Estrada slavi - pljušte čestitke! Budući OTAC PRVI PUT ZAPLAKAO (FOTO)

Estrada

PEVAČICA ZATRUDNELA U PETOJ DECENIJI! Estrada slavi - pljušte čestitke! Budući OTAC PRVI PUT ZAPLAKAO (FOTO)

Podeli vest

Prelepe vesti!

Maja Šuput iznenadila je sve pratitelje na Instagramu i objavila veliku vest da je trudna.

Popularna pevačica otkrila je detalje iz prva četiri meseca trudnoće.

- Fali mi još pet, šest dana do četiri meseca. To je neverovatno, kada dođeš u to neko stanje, onda počneš da brojiš dane, a kamoli nedelje. Sad su skoro četiri meseca i ne mogu ti reći ništa spektakularno, osećam se identično. Ne mogu znati koliko sam srećna jer nisam proživela te "mučne dane". Moje prijateljice i zovu da pitaju kako nisam povraćala i kako me baš to potrefilo - opisuje Maja.

Od objave statusa na Instagramu već je zaradila gotovo 100.000 lajkova, a čestitali su joj brojni poznati Hrvati.

- Moram priznati da je to šok. Koliko god si ti spreman u životu na neke stvari, ali taj dan kada se to dogodilo ja sam baš bila u šoku. Ne mogu ti to opisati, kao da si mutav, evo. Svakako je pomogao onaj moment kad na ultrazvuku vidiš da se tamo nešto miče, a pogotovo sada s tri meseca kad vidiš baš bebu - ispričala je Maja kako je reagovala kad je saznala da će postati majka, a opisala je i reakciju supruga Nenada Tatarinova:

Foto: printscreen instagram/majasuput

- On je počeo da plače, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lepo, prvi put sam videla da čovek plače - ispričala je Maja i istkala da je stalno gladna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija