• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

11.10.2020

09:25

Naša voditeljka dala NOVU ŠANSU BIVŠEM SUPRUGU?! Nakon razvoda je bila sa Vukom Kostićem, a sada se NJEMU VRATILA U ZAGRLJAJ!

Estrada

Naša voditeljka dala NOVU ŠANSU BIVŠEM SUPRUGU?! Nakon razvoda je bila sa Vukom Kostićem, a sada se NJEMU VRATILA U ZAGRLJAJ!

Podeli vest

Ovo je malo ko znao.

Voditeljka Ana Mihajlovski i mladi biznismen Mirko Grubin, dali su još jednu šansu zajedničkom životu! Podsetimo, do pre nekoliko meseci Ana je punila naslovne strane domaće štampe zbog veze s glumcem Vukom Kostićem, a kako se sada saznaje, došlo je do pomirenja sa bivšim suprugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je bilo zabavno. Hodajte zdravo! ❤️ @grubinsrbija

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 30, 2019 at 2:55am PST

Ana i Mirko rastali su se krajem 2016. godine, a zvanično razveli nekoliko meseci kasnije! Međutim, o tome da među njima postoji jaka privlačnost, te da su oduvek znali da su jedno drugom suđeni, govori činjenica da su nakon rastanka ostali u odličnim odnosima i svakodnevno bili u kontaktu. S obzirom na to da imaju dvoje zajedničke dece, ćerkicu Zoju i sina Petra, ljubav prema njima ih je dodatno spojila.

- Mirko i Ana su nakon razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno, ali su bili u kontaktu. Varnice koje su sevale među njima u periodu nakon razvoda, a njihovi najbliži ih primećivali, bile su i više nego očigledne, međutim, oni to nisu želeli da prihvate. Jednostavno su se pomirili sa činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da nakon sedam godina braka više nemaju šta da traže zajedno kao partneri - otkriva izvor za Alo.rs.

- Svakodnevno su bili u kontaktu, najviše zbog dece, a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njegovoj deci bilo šta fali, dok je Ana uvek bila tu za njega i bila mu oslonac - otkriva naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hairsalonmilica ❤️

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 13, 2019 at 12:34pm PST

Nakon gotovo četiri godine od razvoda i zahvaljujući prijateljskim odnosima koje su, za razliku od mnogih parova koji se razvedu, negovali, Ana i Mirko rešili su da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu.

 

- Pre otprilike nekih pet meseci odlučili su da se pomire i shvatili su da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno funkcionišu, te da možda i nije trebalo da se razvode. S druge strane, sve što im se u međuvremenu dešavalo u životu ih je dodatno približilo i sada funkcionišu bolje nego ikada ranije - otkriva izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija