• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.10.2020

09:55

Slobu i Kiju je povezivala pesma "ADIO AMORE", svi su verovali da je ljubavna numera u pitanju, a zapravo je o SKIDANJU SA HEROINA!

Estrada

Slobu i Kiju je povezivala pesma "ADIO AMORE", svi su verovali da je ljubavna numera u pitanju, a zapravo je o SKIDANJU SA HEROINA!

Podeli vest

Ovo je malo ko znao.

Numera "Adio Amore" koju u originalu izvodi Stefan Đurić Rasta je pesma koja je zaista obeležila ljubavne parove, a zapravo uopšte nije pesma o ljubavi i ako su je mnogo tako doživljavali.

On je čak i rekao nakon Rastinog hapšenja da je pesma nastala kada se "skidao" sa heroina:

- Kada sam se skidao s heroina, napisao sam mu pesmu "Adio, amore". Podrška za Rastu! - poručio je Radulović, koji je pre godinu dana uhapšen kada mu je pronađeno nekoliko grama narkotika.

Sada kada znate pročitajte još jednom reči pesme:

Okreni mi leđa da ne gledam suze u tim zenicama da ne gledam usne kako se koče dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja."

Okreni a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada, čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi

Adio amore još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja Adio amore još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna od toga se neću ja rastati nikad, Ti nekog drugog odvuci do dna

Foto: instagram/stefanrasta

Daj baci telefon, hajde suoči se sa mnom, kaži šta osećaš ma koliko gadno, ma koliko jadno razumeću ja i samo ja

Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam dok iz ruke mi pada, čaśa kristala, što se lomi, lomi k'o mi

Adio amore još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim tad rušim se ja

Adio amore još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna od toga se neću ja rastati nikad, ti nekog drugog odvuci do dna - glase reči Rastine pesme. 

Foto: instagram/stefanrasta

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija