• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

16.10.2020

15:07

NE IZLAZE IZ VILE! Napravili su OAZU, imaju OBEZBEĐENJE! Ovde žive JOKSIMOVIĆI - u ELITNOM NASELJU! A evo šta KOMŠIJE KAŽU o njima! (FOTO)

Estrada

NE IZLAZE IZ VILE! Napravili su OAZU, imaju OBEZBEĐENJE! Ovde žive JOKSIMOVIĆI - u ELITNOM NASELJU! A evo šta KOMŠIJE KAŽU o njima! (FOTO)

Podeli vest

Ne sreću ih često!

Bačni par, voditeljka Jovana i pevač Željko Joksimović, nedavno se preselio u kuću koju su kupili, a njihove komšije su oduševnjene poznatim parom.

Raskošna vila u kojoj su se smestili ima visoke zidine, pa su im mir i privatnost, može da se zaključi, zagarantovani. Susedi, naravno, znaju da se u najlepšu kuću u toj ulici doselio poznati par i ponosni  su na to.

- Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, retko ih vidam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dečica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je nova porodična oaza - kaže prvi komšija koji Joksimoviće juniore, Kostu, Anu i Srnu čuje, ali retko viđa.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

 

Kako je reč o elitnom delu Beograda, komšije nisu bila baš raspoložene da pričaju o poznatim susedima, za koje kažu da retko šetaju okolnim ulicama.

- Čitao sam u novinama da ovde žive već nekoliko meseci, ali verujte mi jednom sam ih samo video. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Video sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Žive svoj život i tako treba - rekao je čovek koji živi u njihovoj blizini.

Jedna komšinica oduševljena je Jovanom i njenom harizmom. 

Foto: tv pink printscreen

- Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala, mnogo je harizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmehom. Imam osećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcioniše ovaj mladi svet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će da izabere - izjavijuje jedna baka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20