• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Stars/Gloria

21.10.2020

22:25

MOJA SESTRA JE IZBEGLA TAJ METAK! Anu Mihajlovski život NIJE MAZIO - živela je SKROMNO, a roditeljima, kako kaže, JEDNU STVAR nikada neće oprostiti!

Estrada

MOJA SESTRA JE IZBEGLA TAJ METAK! Anu Mihajlovski život NIJE MAZIO - živela je SKROMNO, a roditeljima, kako kaže, JEDNU STVAR nikada neće oprostiti!

Podeli vest

"Bila sam jedina devojčica u muškim pantalonama..."

Voditeljka Ana Mihajlovski svojom harizmom i osmehom godinama oduševljava publiku širom regiona putem malih ekrana. Ona retko priča o detaljima iz privatnog života, ali o ljubavi prema jahanju i konjima uvek rado govori.

Lepa voditeljka jednom prilikom je priznala šta je zamerila svojim roditeljima u mladosti.

Obožavam da jašem. Za mozak i telo ne postoji ništa bolje. To radim još od detinjstva. Ne kažu džabe: "Čovek koji voli konje ne može da bude loš". To je sport koji čisti dušu. Meni su svi preci bili džokeji i treneri i bili su najbolji u svom poslu. Još od pradede. Bilo je neminovno da nastavim tradiciju. Ne znam samo kako je moja sestra izbegla taj metak - rekla je Ana koja je jedini put sestru javno pomenula u tom slučaju i dodala:

Jašem od četvrte godine. Pravila sam pauze, ali sam se vratila svojim korenima. Šuma, konj i ta energija - neprocenljivo. Devojčice su išle na balet, a ja na voltežovanje, gimnastiku na konju. Bila sam jedina devojčica u muškim pantalonama. To roditeljima nikada neću oprostiti - pričala je voditeljka.

Pre nego što je 2003. godine postala voditeljka "Letećeg starta", Ana Mihajlovski živela je u maloj kući u sklopu beogradskog hipodroma, gde je njena majka radila. Njena nekadašnja komšinica je ovako govorila o porodici.

- Ana, njena majka i sestra živele su u ovoj maloj kući gde se sada nalazi škola jahanja. Njena majka je bila zaposlena na čišćenju štala za konje. To je vrlo težak posao za ženu. Mučila se, ali njoj je verovatno bilo važno to što je od hipodroma dobila smeštaj jer navodno nisu imale gde da stanuju. Ta kućica se nalazi tik pored štale - rekla je navodno sagovornica za Kurir i dodala:

- Odselila se kad je počela da radi kao voditeljka, a kasnije je i njena majka otišla. Drago mi je što je postala uspešna i poznata - zaključila je ona.

Foto: Instagram

Inače, kada se Ana obraćala javnosti povodom raskida ugovora s producentskom kućom u kojoj je tada radila, istakla je:

- Ne, nisam ja lenja! Pre bih đubrila bokseve kod mame na hipodromu nego što bih se valjala u balezi s našim medijskim stručnjacima - napisala je Ana tada i time potvrdila priču da joj majka radi u štali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija