• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

23.10.2020

11:22

KAĆA GRUJIĆ POČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA FUDBALEROM CRVENE ZVEZDE! Pevačica stvari prenela u NJEGOV stan, a evo gde sada ŽIVI!

Estrada

KAĆA GRUJIĆ POČELA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA FUDBALEROM CRVENE ZVEZDE! Pevačica stvari prenela u NJEGOV stan, a evo gde sada ŽIVI!

Podeli vest

Iznenadila!

Katarina Grujić se preselila kod svog dečka, fudbalera Crvene zvezde Marka Gobeljića. Pevačica je prenela stvari u njegov stan na Voždovcu.

Foto: printscreen instagram/katarinagrujic.doll

 

- Kaća i Gobelja su posle samo pet meseci veze odlučili da žive zajedno. Do sada su se viđali malo kod njega u stanu, a malo u njenom, ali više ne mogu da podnesu kada su razdvojeni, pa su se dogovorili da žive zajedno. Marko ima veliki stan na Voždovcu, koji se nalazi blizu njene porodične kuće, pa Kaća svakodnevno skokne do roditelja dok on trenira na Marakani - kaže Informerov izvor.

 

On dodaje da su pevačica i fudbaler toliko ludi od ljubavi da planiraju da zajedno zasnuju porodicu:

 

- Oni funkcionišu kao da su u braku iako i jedan i drugi pričaju da ih taj papir ne zanima. Zajedno sređuju kuću, idu u kupovinu, gledaju filmove. Ma pravi bračni par.

Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

 

Izvor Informera otkriva i da je Grujićeva već upoznala budućeg svekra i svekrvu:

 

- Marko je nedavno vodio Kaću u Kraljevo kod svojih roditelja. Želeo je da je njegovi mama i tata upoznaju i bio je baš srećan što im se dopala. Ugostili su je kao kraljicu - prenosi naš sagovornik.

 

Kaća ne voli javno da priča o svojoj vezi sa Gobeljićem jer se, kako kaže, u prošlosti opekla kada je govorila o ljubavnim vezama. Pevačica čak nije želela ni da nam potvrdi da odnedavno živi na novoj adresi:

 

- Kad bih rekla da živimo zajedno, odmah biste znali gde smo i mogli bi da nas čekaju paparaci. Kad bih rekla "ne, ne živimo zajedno ", mislili biste da je nešto loše u vezi. Jednostavno, stalno smo zajedno. To je sve što treba da znate - rekla nam je folk zvezda.

 

 

 

Ona priznaje da joj je veoma čudno što ima popularnog momka:

 

- Meni je prvi put da sam u vezi s nekim ko je poznat javnosti, a i njemu. Lepo nam je, razumemo se. Podržavam ga u poslu, imam razumevanje za treninge i karantin. Ima i on za moj posao.

Druže se samo sa Borjanom

Kaća i Gobelja nemaju veliki krug prijatelja, ali su veoma bliski sa Zvezdinim golmanom Milanom Borjanom i njegovom suprugom Snežanom. Kaća i Snežana su se toliko zbližile da ponekad i izlaze zajedno. Poslednji derbi između Crvene zvezde i Partizana gledale su kod stanu Borjana i navijale za svoje partnere.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 3 godine

SRECNO..NAPOKON JE SAZRELA I BRAVO ZA NJIH..!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija