Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2020

20:45

VEZA SA STRUGAROM SE NIJE PROSLAVILA, BILA JE JEDINI FEJL... NIJE DO MENE! Milica Todorović POTKAČILA BIVŠEG, zbog ovih reči će ODLEPITI (FOTO)

Estrada

VEZA SA STRUGAROM SE NIJE PROSLAVILA, BILA JE JEDINI FEJL... NIJE DO MENE! Milica Todorović POTKAČILA BIVŠEG, zbog ovih reči će ODLEPITI (FOTO)

Podeli vest

Uvek je imala duge veze.

Pevačica Milica Todorović je u emisiji "Premijera - Vikend specijal",  pričala je o operaciji koju je nedavno imala i sve to zbog kapi za nos.

- Morala sam na operaciju. Tada su mi kumovi čuvali kučiće. Morala sam da sredim nos, to nije još uvek sve u najboljem redu. Izazvano je sve zbog kapi za nos koje sam stavljala 8 godina. Meni je to stvarno bio problem, pogotovu zbog pevanja. Ja izađem na binu i stavim kapi na nosu. Bojala sam se da odem na operaciju - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink printscreen

Milica je do skoro bila u vezi sa glumcem Petrom Strugarom što je izazvalo veliku pažnju medija i javnosti. Međutim, njihova ljubav nije dugo potrajala, a ovom prilikom Todorovićeva je istakla kako je to možda zbog druge strane, kao i da joj je ovo jedina veza u kojoj nije bila nekoliko godina.

- Vidiš kako sam sada lepa. Sad sam ona prava dama s kucom. Ja nikad ništa ne očekujem, jer kad očekujem, ja se razočaram. Ne znam da li će da se desi. Nikad nisam imala ljubav na jedan ili dva dana, ja sam u vezama po četiri, pet godine, ali pogledaj kako izgledam kad sam solo. Prolepšam se i operišem nos. Ova poslednja veza se nije baš proslavila. Nije do mene, možda je to i do druge strane. Ovo mi je bio jedini fejl, da veza nije uspela par godina. Momci, slobodna sam, lepa sam... - pričala je Milica.

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Xa xa xa xa

pre 3 godine

Odlepila je, ali će TEK DA ODLEPI Milica Polanosić i to vrlo uskoro!!!! Od tog istog Strugara??????????

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija