• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.11.2020

13:08

Prvi put posle OTKAZA Jovane Joksimović, oglasio se i ŽELJKO! Pevačeve reči o SUPRUZI će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! VAŽNO!

Estrada

Prvi put posle OTKAZA Jovane Joksimović, oglasio se i ŽELJKO! Pevačeve reči o SUPRUZI će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA! VAŽNO!

Podeli vest

Pevač nije želeo da kaže ništa više od onoga što je voditeljka izjavila.

Veliku pompa u medijima se podigla kada je voditeljka Jovana Joksimović dobila otkaz na televiziji Prva, a pisalo se i kako joj je njen suprug Željko Joksimović ponudio posao na svojoj televiziji. 

O Jovaninom odlasku sa Prve se i dalje priča, pa je i Željko prokomentarisao ovu nezaobilaznu temu koja bračni par i dalje svuda prati.

- Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam - rekao je Željko povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji.

Foto: informer.rs

Osim što smatra da je njegova supruga profesionalac u svom poslu, Željko je otkrio i da li joj je dao neki savet u vezi sa time.

- Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga - rekao je pevač.

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mehanicar

pre 3 godine

Jovanu Govanu kad osisate onda lici na muskarca tranvestita , a i Joksimovic lici na francuskog pedera .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija